Bu taktiği GeForce NOW'a başladığımdan beri kullanıyorum. Sizin de kullanmanızı öneririm çünkü sadece 1, 2, 3 dakika bekleyerek premium olmadan doğrudan oyunlara erişebiliyorsunuz. İhtiyacımız olan şey öncelikle Hide.Me VPN (başka VPN'lerde de olabilir, fark etmez). Ben bununla bağlanıyorum ve zaten ücretsiz. Süresi bittiğinde panelde uzat butonuna basarak süreyi uzatabiliyorsunuz. Öyleyse başlayalım.

1-) Hide.Me VPN'den en iyi lokasyon'u seçin.
2-) Tarayıcınızı açın ve şu siteye giriş yapın. NVIDIA GeForce NOW-lidmaatschapsaccount ve siteyi Türkçeye çevirin.
3-) Ücretsiz üyeliği seçin.
4-) Kaydolun. Olduktan sonra ise GeForce NOW'u siz kendinizden silin Avrupa sunucusundan indirme yerine basın.
5-) GeForce NOW'u açtıktan sonra sağ üsten giriş yerine tıklayıp Avrupa hesabınızın bilgilerini girerek giriş yapınız.
6-) En kolay adım da bu sıra ekranında hide.Me VPN'yi açıp bağlantıyı kes yapın sonrasında sıra devam edecek ve kendi internetinizle bağlanacaksınız.

Bunu yazmak için 2 saat uğraştım eksiksiz olsun diye teşekkürler.

Not: Şu anda bu metodu yapan birçok kişi var o yüzden GeForce NOW sınırlı kişiyi geçti durduruldu üyelikler ama devam edildiğinde siz bu methodu yapmaya devam edebilirsiniz.

1704020514272.webp

1704020586664.webp

1704020653641.webp

Son düzenleyen: Moderatör: