muhammet58

Uzman
Cihazım bayağı bir oyunu kaldırmıyor veya çok kasıyor. GeForce NOW almayı düşündüm fakat bazı kişiler de çalışmıyor işe yaramıyor vs. dediklerini duydum ve bazıları da cihazınıza uyumlu olması lazım dedi. Hangi bileşenli belirtmem gerekiyorsa söylerseniz yazarım. Ona göre de çalışır ya da çalışmaz diye de belirtebilirseniz sevinirim. Ayrıca GeForce NOW girişte mailime doğrulama kodu gelmiyor. İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Teorik olarak tarayıcı açan bir Raspberry pi'da bile çalıştırabilirsin, tek önemli husus internet hızı ya...

Ek not: 40-50 mbit'ler bile bazı durumlarda droplar falan yaşatıyor ona göre değerlendirin.

GeForce Now’ı kendi uygulamasını yükleyerek veya tarayıcıdan açarak kullanabilirsin. Bilgisayar çok eski ise uygulaması belki kasabilir, tarayıcı üzerinden kullanabilirsin rahatça. Genel olarak sistem gereksinimi diye bir şey yok ama uygulaması az da olsa gereksinim gerektiriyor. gameplus.com.tr üzerinden kayıt olman gerekiyor GeForce Now’a. Türkiye’de GamePlus veriyor bu hizmeti. Mail gelmiyorsa desteklerine yazabilirsin. 2 yıldır GeForce Now kullanıyorum. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Bu arada en az 50 mbps internet öneririm. Ne kadar fazla olursa o kadar iyi. En iyi performansı Ethernet ile alırsın. WiFi ile kullanacaksan modeme yakın konuşlanmalısın ancak ona rağmen dalgalanmalar olacaktır.

Kullanmanı önerdiğim ayarlarla ilgili de yardımcı olabilirim istersen.

İnternet hızım bu. Hangi bileşenleri belirtmem gerekiyorsa söyleyin ben yazarım. Ayrıca sabah GeForce NOW'a tekrar giriş yapmayı denedim ve mail geldi yani o sorun çözüldü. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250613_083831_Chrome.webp
    Screenshot_20250613_083831_Chrome.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 53