GeForce NOW güncel olarak nasıl?

5659

Üstün
Makaleler
2
Bilindiği gibi güncel piyasada 35K₺ gibi fiyatlara bile ancak düşük Watt'lı 4050'li Laptoplar bulunabiliyor. Tabii giriş seviye olduklarından kullanım ömrü olarak da pek bir şey beklememek gerek. Ben de böyle bir "ölü yatırım"dan ziyade bu platforma şans vermeyi düşünüyorum.

Asıl merak ettiğim ise 75 Mbps internet ile GeForce NOW Performance pakette en azından hikaye tabanlı oyunlarda nasıl performans sunduğu...

Bu konuda güncel deneyimlerinizi merak ediyorum .

Ben gayet iyi oynuyorum üstelik Free kullanıyorum üyelik deneme imkanım oldu üyelikle mükemmel oluyor.

En son kullandığımda düzelmişti her şey. Ama bence şu anda bu parayı hak edecek bir servis olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca grafikleri istediğiniz kadar yükseltin oyun rezalet gözüküyor.

Pahalı ancak şu an fena değil sistemler.
Ancak ben zamanında global sunucudan oynadığımdaki akıcılığı hissemedim ve o zaman 24Mbps internetle oynadım şimdi ise 100Mbps ile oynamıştım.
Bilmiyorum sorun benim internetimde de olabilir.

Fiber altyapı da kullanırken paket kaybı olmadan sıkıntısız kullanıyordum. Şimdi VDSL altyapı da kullanıyorum paket kaybı olduğu oluyor. Hikayeli oyun oynayacaksanız çok sıkıntı olmaz. CS2 falan oynarsanız sıkıntı yaratabilir.

En son kullandığımda düzelmişti her şey. Ama bence şu anda bu parayı hak edecek bir servis olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca grafikleri istediğiniz kadar yükseltin oyun rezalet gözüküyor.

1080p Medium ayarlarda sıkıntı olmadan 60 FPS verse yeter.

Tablete klavye + mouse bağlasam uyumlu olur mu? Yoksa illa Gamepad mi lazım tablet için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…