31448

Becerikli
Selam, İtemsatış'tan GeForce NOW hesabı almaya karar verdim ve Wi-Fi'ya bağlı LG 50UA8500 televizyonumla Fortnite oynamayı düşünüyorum. Televizyondan nasıl oynayacağımı bilmiyorum ve televizyona bağlayabileceğim ekstra bir gamepad'im de yok. Kısacası, GeForce NOW'ı nasıl kullanabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle TV'de oynaman için Bluetooth destekli kablosuz bir GamePad alman gerekecek. Gamepad olmadan zaten desteklemez hata verir. GamePad aldıktan sonra TV'nin Bluetooth özelliği ile eşleştirme yaptıktan sonra oynayabiliyorsun.

Öte yandan TV Android ise GeForce NOW uygulaması var, benim TCL'de yüklü bazen ETS 2 girip oynuyorum keyifli oluyor. Bu uygulamayı indirdikten sonra GeForce NOW ile üyelik aldığın hesaba giriş yapıp oynayabiliyorsun.

Öncelikle TV'de oynaman için Bluetooth destekli kablosuz bir GamePad alman gerekecek. Gamepad olmadan zaten desteklemez hata verir. GamePad aldıktan sonra TV'nin Bluetooth özelliği ile eşleştirme yaptıktan sonra oynayabiliyorsun.

Öte yandan TV Android ise GeForce NOW uygulaması var, benim TCL'de yüklü bazen ETS 2 girip oynuyorum keyifli oluyor. Bu uygulamayı indirdikten sonra GeForce NOW ile üyelik aldığın hesaba giriş yapıp oynayabiliyorsun.
Anladım, teşekkür ederim. Play Store'da "LG Mobile Gamepad Bluetooth" diye bir uygulama buldum. Acaba bu uygulama GeForce Now'da gamepad olarak çalışır mı?