Detaylar
Kim cevapladı?Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben en son geçen sene yazın abone olmuştum, o zaman aylık 160 TL miydi, 180 TL miydi neydi. Beklemiyordum ama 6 saat kuralı henüz gelmişti.
mfc
Başarılı
Ben en son geçen sene yazın abone olmuştum, o zaman aylık 160 TL miydi, 180 TL miydi neydi. Beklemiyordum ama 6 saat kuralı henüz gelmişti.
Bende aynı şekilde, bugüne denk sıradan çıktım girdim 700'e yükseldi.
Ama bu cevabınız sorumun cevabı değildi. Gene de teşekkürler.
- Makaleler
- 4
Nadiren böyle bir sıkıntı oluyordu ama bugün hiç bakmadım. Sunucularla alakalı bir sıkıntı olduğundan bekletiyor olabilir belki, bilemiyorum. Ama normal şartlarda Premium üyeler sıraya girmiyor.
Az önce bir tweet gördüm, aynı konudan muzdaripti.
Elma ısıran
Üstün
Bugün çok yorgun olduğum için oyun oynamadım. Genel bir durum olmuş herhalde. Normal gelmedi bana, kesin sunucularda sıkıntı yaşanmıştır.
- Makaleler
- 4
Az önce deneme amaçlı Fallout 76’ya girmeyi denediğimde beni de sıraya attı. 650. sırada falandım. Sunucularda bir sıkıntı olabilir.
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok, şunu anlatmaya çalışmıştım aslında. Ben beklemiyordum ama benim beklemediğim zaman eskiydi bayağı, ne kadar eski olduğunu anlatabilmek için 6 saat kuralından örnek verdim.Bende aynı şekilde, bugüne denk sıradan çıktım girdim 700'e yükseldi.
Ama bu cevabınız sorumun cevabı değildi. Gene de teşekkürler.
Bayağı kişiye ucuzdan abonelik sattılar. Şimdi de bunun etkisini görüyoruz.
Turkcell'in bu dandik hizmetinden kurtulmak için kullanmamamız yeterli olur ama diğerleri kullanmayı bırakır mı bilmem.
Turkcell'in bu dandik hizmetinden kurtulmak için kullanmamamız yeterli olur ama diğerleri kullanmayı bırakır mı bilmem.