https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-Ti-ventus-2X-OC

Kalınlık olarak hangi ölçüde almalıyım? Sitesinden bulamadım bu bilgiyi?
Aşağıdaki görseli buldum ancak bilgi ne kadar doğru bilemiyorum.
Kaynak.

3060tioc2xthermalpads.webp

Model numarasına bak biraz farklı. Bunun bendeki modelini bulabilir misin görseli paylaştım
Aşağıda bulunan linkleri incelemenizi önerebilirim. 3X modeli için verilmiş ama 2X için de uygun olabileceği söylenmiş.
Kaynak.
Kart görseli.
Kart aşırı derecede tozlanmış. Sadece ped değişimi değil fanların da sökülerek temizlenmesi lazım.
Metal kısımdaki pabucun biri karttaki bobinlerde yapışık kalmış. Onu metal bloğa yerleştirmeniz lazım.

Ye
Aşağıda bulunan linkleri incelemenizi önerebilirim. 3X modeli için verilmiş ama 2X için de uygun olabileceği söylenmiş.
Kaynak.
Kart görseli.
Kart aşırı derecede tozlanmış. Sadece ped değişimi değil fanların da sökülerek temizlenmesi lazım.
Metal kısımdaki pabucun biri karttaki bobinlerde yapışık kalmış. Onu metal bloğa yerleştirmeniz lazım.
Yerleştirmeyip öyle montaj etsem sorun olur mu ? Çünkü 2 tane vardı biri komple çıkmış diğeri yapışık kalmış

Birde 2 pabucu tam olarak nereye monte etmem lazım görseli paylaştım

Yapışkan özelliğini kaybetmiş. Monte etmesem sorun olur mu ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250522_144753_Gallery.webp
    Screenshot_20250522_144753_Gallery.webp
    170,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Ye

Yerleştirmeyip öyle montaj etsem sorun olur mu ? Çünkü 2 tane vardı biri komple çıkmış diğeri yapışık kalmış

Birde 2 pabucu tam olarak nereye monte etmem lazım görseli paylaştım

Yapışkan özelliğini kaybetmiş. Monte etmesem sorun olur mu ?
Hocam bu konularda çok profesyonel değilim ama metal blokta kalan pabuca göre mantık yürütürsek, montaj edilince üzerine denk gelen o bobinlere teması engelliyor olsa gerek. Metal plaka ısınınca bobinlerin erimemesi içindir.
Tam hiza alabilmek için ince resim defterlerinde olan kopya kağıdını kartın ölçülerinde keserek kalem ile işaretleme yapabilirsiniz.
Montajını yapmazsanız metal blok dengesiz yapışabilir vidaları sıktıkça.