Geleceğim hakkında çok fazla endişeleniyorum

Endiselenecek bir şey yok, sen varsan illaki doldurabilecegin bir bosluk da vardir. Negatif enerji sana ileride ancak kotu bir son hazirlar. Sen moralini yuksek tut yenilgiye acik olma cunku yapabilirsin, basarabilirsin, bu yuzden varsin. En fazla fakir bir hayat yasarsin emin ol bu hayatin sonu degil. Mutluluk baska bir yerde. Onemli olan bu hayata neden geldigini bulmak. Hayallerini aksatma surekli hayal kur ve ulasmak icin ne yapilmasi gerekiyorsa onlara odaklan. O seni kendine dogru cekecektir.

Biraz sakinleş ve hayatı çok ciddiye alma, moralini yüksek tutacak şeyler yap ve ne düşünürsen o olursun.

İş öğren yazın sanayi'ye git. Ne kadar çok şey öğrenirsen senin katkına o dediğin yerler nitelikli eleman alıyor.

İş öğren yazın Sanayi'ye git. Ne kadar çok şey öğrenirsen senin katkına o dediğin yerler nitelikli eleman alıyor.

Her yaz babamın yanında mobilyacılık yapıyorum ileride ne gibi katkısı olur bilmyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…