Gelecekten korkuyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remus Lupin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

Remus Lupin

Uzman
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, biraz içimi dökmek istedim. Ben gelecekten çok ciddi korkuyorum yani o kadar korkuyorum ki artık düşünmekten uyku uyuyamıyorum bile. Kafamın içinde ya hiçbir şey yapamazsam gelecekte işsiz kalırsam gibi düşünceler dolaşıyor. Zaten hayatım abartı bir şekilde monotonlaştı okula git, eve git, ders çalış, bilgisayar ile oyna, yemek ye, uyu her gün bunlar gerçekleşiyor hayatımda sadece. Birkaç tane hobim var sadece onlarda bilgisayar oynamak, boş bir yerde araba sürmek, kitap okumak bunlar dışında hiç hobim yok. Bir de nedense bu zamanlar hiçbir şey yapmak istemiyorum, yatmak bile istemiyorum o kadar. Neyse, kısaca gelecekten çok kaygılanıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?

Bir de çevremde bu konuları ciddiye alan bir tek benim nedense. Onlarda mı sorun var yoksa bende mi anlamadım.

Aynı durumu yaşıyorum. Çevrem yksye çalış, çalışmayıp ne yapacaksın diye soruyor asıl çalışıp ne yapacağım diyelim kazandım 5 yıl okudum mezun olduğumda kim bana işimin olacağının garantisini verebilir? Ya 5 yıl süren eziyetten sonra 3 harfli marketlerde işe girersem? Daha yarın ne olacağı belli değil 5 yıl sonrakini düşünüyoruz.

Ben geleceği düşünmüyorum bile artık. Zaten %50 ihtimalle Afganistan gibi bir ülke olacağız. Fazla kafaya takmıyorum o yüzden. Siz de takmayın. İstediğiniz şeyleri yapın, hayatın tadını çıkarın kısaca. Kendi istediklerinizi yapın. Çevrenizi fazla takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…