Merhaba, sizlerle solo yaptığım bir CS2 projesini paylasmak istiyorum. Fragback.gg bir CS2 antrenman aracidir. Oldugunuz sahneleri tekrardan oynama firsati veren bir arac. Normalde REFRAG gibi antrenman araclari bunu yapmaz. CS oynarken arkadaslarimi egitmek icin ne yapabilirim sorusuna artik oyunda anlatmaktansa bir egitim araci yapayim dedim. Cunku 1000 kere de desen o hatayi yapmaya devam ediyorlar bende bari hatasini kendisi telafi etsin diye bir antrenman araci gelistirmeye başladım. Redditede attim.
Açıkçası CS'yi cok sevdigimden yaparken bir hayli keyif aldim.
Fragback soyle calisiyor siz SteamID'niz ile sign in oluyorsunuz ve sonra demonuz varsa onu koyuyorsunuz. Koydugunuz demoyu upload ettikten sonra Play Now tusuna basip verilen serverda girip oldugunuz sahneleri tekrardan oynayabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda eger guzel feedback alirsam bu isi daha da gelistirecegim. 1-2 haftalik bir BETA Timeline'i koydum. Bittigin topladigim verilere gore bir degerlendirme yapacağım projeyi ilerletip durmak konusunda.
Proje icin vizyonum aklimdaki yeni bir mod ile projeyi aylik uyelik olunacak bir seviyeye tasimak. Kimisi icin saçma ve yanlış gelebilir ama bunu yaptikca boyle olmasini istedim o yuzden bu yoldan devam edecegim. Projenin bana kotu bir geri donus olmasi halinda yaptığım fullstack projeyi portfolyoma koyacagim. Boylelikle en azindan kulladigin butun ortamlari bir mulakatta gosterebilirim diye dusundum.
Sizden ricam Fragback.gg'ye girip. Test etmeniz. Bana bir feedback vermeniz. Iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum. Okudugunuz icin simdiden cok teşekkürler. Sağ olun var olun. Herkesin bayrami simdiden mubarek olsun. Sevgiler, saygilar.