Geliştirilen yazılım için sizce hangi arayüz daha iyi?

TheMeh

Çalışkan
Geliştirmekte olduğum yazılım için arayüzde kararsız kaldım. Sizce hangi arayüz daha iyi, daha kulanışlı?

Teşekkür ederim cevabı için ben de aynı fikirdeyim ancak bu tarz geniş ekranlı arayüzler seviliyor diye okudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevabı için ben de aynı fikirdeyim ancak bu tarz geniş ekranlı arayüzler seviliyor diye okudum.
Geniş ekrandan ziyade ikonlarla zenginleştirilmiş ve çok basitleştirilmiş bir arayüzü herkes sever. Tasarım odaklı gidebilirsiniz. Ben de tam tersi; mümkün olduğunda konsol tabanlıları tercih ederim, eğer varsa.

Geniş ekrandan ziyade ikonlarla zenginleştirilmiş ve çok basitleştirilmiş bir arayüzü herkes sever. Tasarım odaklı gidebilirsiniz.

Doğru diyecek bir şey bulamıyorum tasarım zaten bu daha başlangıç sana bir de şunu soracağım temizleme şeçenekleri üstüne gelincemi ne temizlediği yazsın yoksa soru işareti olarak kullanıcı tıkladığında görsün sence?

İfadeler: dex
Kullanıcılar, zahmetten yana olmazlar hocam, hele bizim insanımız hiç olmaz. Mümkün olduğunda en az tıklamayla sistemde ne yapıldığını görebilmeleri daha iyi olur.

Kullanıcılar, zahmetten yana olmazlar hocam, hele bizim insanımız hiç olmaz. Mümkün olduğunda en az tıklamayla sistemde ne yapıldığını görebilmeleri daha iyi olur.

Hahahaha sen emin ol bizim insanımız sevenler tıklamalı şeyleri

Daha modern bir UI istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…