Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, öncelikle elinize sağlık. Performans açısından Python yerine QT + C++ öneririm. Hem lightweight olur hem de WinAPI'ye C ile daha rahat erişirsiniz. Tam ekran GUI'leri oldum olası pek sevmem ben bu yüzden minimized olanı tercih ederdim.
Hocam, öncelikle elinize sağlık. Performans açısından Python yerine qt + C++ öneririm. Hem lightweight olur hem de winapı'ye C ile daha rahat erişirsiniz. Tam ekran GUI'leri oldum olası pek sevmem ben bu yüzden minimized olanı tercih ederdim.
Teşekkür ederim cevabı için ben de aynı fikirdeyim ancak bu tarz geniş ekranlı arayüzler seviliyor diye okudum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Geniş ekrandan ziyade ikonlarla zenginleştirilmiş ve çok basitleştirilmiş bir arayüzü herkes sever. Tasarım odaklı gidebilirsiniz. Ben de tam tersi; mümkün olduğunda konsol tabanlıları tercih ederim, eğer varsa.Teşekkür ederim cevabı için ben de aynı fikirdeyim ancak bu tarz geniş ekranlı arayüzler seviliyor diye okudum.
Geniş ekrandan ziyade ikonlarla zenginleştirilmiş ve çok basitleştirilmiş bir arayüzü herkes sever. Tasarım odaklı gidebilirsiniz.
Doğru diyecek bir şey bulamıyorum
Kullanıcılar, zahmetten yana olmazlar hocam, hele bizim insanımız hiç olmaz. Mümkün olduğunda en az tıklamayla sistemde ne yapıldığını görebilmeleri daha iyi olur.Doğru diyecek bir şey bulamıyorumtasarım zaten bu daha başlangıç sana bir de şunu soracağım temizleme şeçenekleri üstüne gelincemi ne temizlediği yazsın yoksa soru işareti olarak kullanıcı tıkladığında görsün sence?
Kullanıcılar, zahmetten yana olmazlar hocam, hele bizim insanımız hiç olmaz. Mümkün olduğunda en az tıklamayla sistemde ne yapıldığını görebilmeleri daha iyi olur.
Hahahaha sen emin ol bizim insanımız sevenler tıklamalı şeyleri
Daha modern bir UI istiyorsanız yardımcı olabilirim.
Yardıma hayır demem
Açık kaynak yaparsanız ben de katkı sunmaya çalışırım. Hedefinizde bol şans!
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll