HTML/CSS Geliştirmek için proje önerisi

TRSancakTR 1

Başarılı
Yer
Kurtlar Vadisi
Merhaba, bir proje geliştirmek istiyorum. Sizce ne tür bir proje geliştirmeliyim? HTML ve CSS biliyorum, biraz da JavaScript biliyorum.

Türkçe dilinde çok oyunculu 10 parmak yazma uygulamanı yapabilirsin. Hile korumaları, anlık tuş vuruşlarını görme, ısı haritası çıkarma gibi özellikler eklersin. Link atarak arkadaşlarınla yarışabilirsin vb.

Tabii soket sunucusuna ihtiyacın olacak, bir VDS kiralayabilirsin.

Teşekkürlerler fakat ben şimdilik para harcamadan bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Para harcama işini sonra yapmayı düşünüyorum. Hosting, VDS kiralama gibi.

Bizzat kodlamayı kendin yapmak istiyorsan bir şey diyemem ama Antigravity 2.0 ile az bilginle bile çok iyi işler çıkarabilirsin. Benim kodlama bilgim 0 ancak doğru promptları yazarak istediğin şeyi yapabilirsin. Kodlama bilginin olması işini çok daha kolaylaştırır.

Hocam peki öneriniz var mı? Ne tür bir proje geliştirebilirim?

Hocam peki öneriniz var mı? Ne tür bir proje geliştirebilirim?
Ne alana ilgiliysen, neyden zevk alacaksan, ne işine yarayacaksa. Mesela ben kripto borsalarındaki coinleri python ve rust ile tarayan bir bot yaptım. Ayrıyetten fakülte çıkmışlarını bir siteye dönüştürdüm (D2 Sınavları).

Çıkmış sitem bana derslerimde yardımcı oluyor, kripto coin tarayıcıyı (ilerde hisse senedi halka arz falan da ekleyeceğim) güzel geliştirebilirsem bana para kazandırır. Dediğim gibi, neyi yapmaktan zevk alacağına ve sana fayda sağlayacağına bağlı.

Para kazanbileceğim bir proje olursa iyi olur. Bir de siteyi kodlayıp, GitHub'da yayınlayıp siteyi burada paylaşıp site etkileşimi kazanmak yasak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…