TRSancakTR 1
Başarılı
Merhaba, bir proje geliştirmek istiyorum. Sizce ne tür bir proje geliştirmeliyim? HTML ve CSS biliyorum, biraz da JavaScript biliyorum.
Türkçe dilinde çok oyunculu 10 parmak yazma uygulamanı yapabilirsin. Hile korumaları, anlık tuş vuruşlarını görme, ısı haritası çıkarma gibi özellikler eklersin. Link atarak arkadaşlarınla yarışabilirsin vb.
Tabii soket sunucusuna ihtiyacın olacak, bir VDS kiralayabilirsin.
Bizzat kodlamayı kendin yapmak istiyorsan bir şey diyemem ama antigravity 2.0 ile az bilginle bile çok iyi işler çıkarabilirsin. Benim kodlama bilgim 0 ancak doğru promptları yazarak istediğin şeyi yapabilirsin. Kodlama bilginin olması işini çok daha kolaylaştırır.
Ne alana ilgiliysen, neyden zevk alacaksan, ne işine yarayacaksa. Mesela ben kripto borsalarındaki coinleri python ve rust ile tarayan bir bot yaptım. Ayrıyetten fakülte çıkmışlarını bir siteye dönüştürdüm (D2 Sınavları).Hocam peki öneriniz var mı? Ne tür bir proje geliştirebilirim?
Bunu moderatörlere sorsan daha iyi olur.Para kazanbileceğim bir proje olursa iyi olur. Bir de siteyi kodlayıp, GitHub'da yayınlayıp siteyi burada paylaşıp site etkileşimi kazanmak yasak mı?
Github paylaşmak sorun değil, zira ben paylaşmıştım.