Programlamada dediğin gibi olabilir. Ben teknik sorunlar özelinde böyle bir deneyim yaşayım.

Geçen yılki üyeliğim 9 Aralık'ta bitiyor. Google böyle bir teklif yapmış. Normalde almayacaktım fakat Google Fotoğraflar'da 30 GB verim var. Ücretsiz sunulan 15 GB yetmiyor. Ekstra olarak üniversitede olduğum için paralı olan AI kısmından yararlanacağımı düşünüyorum.

Ek olarak bu pakette YT Premium da var. Öğrenci ücreti 80 TL olduğu için oradan da düşmekte fayda var. Bedavadan biraz daha pahalıya geliyor. Yüksek ihtimal alacağım fakat yine de sorayım.

Verdiği alan iyi. 220 TL günümüzde hiçbir şey. Tabii peşin verince ayrı oluyor. Bulut depolama konusunda Google'dan daha cömerti yok zaten.

Bulut depolamaya ihtiyacım yok. Bir ara kullandım Gemini' yi. Flash veya Pro sürümünde uzatılmış düşünme çok uzun sürüyor ve tatmin etmiyor verdiği yanıtlar. Ben genelde günlük, sağlık, elektrik-elektronik ve teknik analiz istiyorum. İptal ettim GPT aldım. 1000 TL GPT ama her açıdan daha iyi. Gemini' nin ücretsiz sürümüne bazen YT videosu özetlettiriyorum o kadar.

GPT Plus' taki Sol 5.6 çok iyi.

Kesinlikle değmez, çöp. Local'de kullandığım Qwen 3.8 27B daha iyi sonuç veriyor. Donanım karşılaştırması veya ürün aratıyorum, linki ile birlikte veriyor. Geminide denediğimde hem kötü sonuç veriyor hem de düzgün link atmıyor. Saçmalamaları da cabası.