Gemini çileden çıkarmak için oluşturulmuş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebSmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
  • Etiketler Etiketler
    gemini

WebSmith 55

Yetkin
Makaleler
1

Bilerek yaptığına yemin ederim ama kanıtlayamam yaklaşık 1 aydır var bu sorun…

Bende mastürbasyon yapmak evin bereketini kaçırıyor mu dediğimde bi evet diyor, bi kaçırmaz diyor.

Yapay zeka, kod ve ders harici kullanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Duygusal bağ kurma dönemi 2025'te kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gece gece güldürdünüz beni, sağ olun.
Gemini özelinde kod içinde kullanılamıyor aktif olarak.

Flash Lite olduğu için flash veya beklerim dersen pro kullan, Flash Lite tabii ki saçma olur.

Flash Lite modeli. Kumru'dan hallice geliyor bana. Kodlama yapıyorsan Codex dene. Ücretsiz versiyon da götürür.

Flash Lite modeli. Kumru'dan hallice geliyor bana. Kodlama yapıyorsan Codex dene. Ücretsiz versiyon da götürür.

Biraz da üşeniyorum açıkçası, başka alternatif geçmeye. Ama ciddi anlamda Gemini bu sürümü çok kötü; önceden böyle değildi, sınırlama mı getirildi diye merak etmiyor değilim.

Bir sey yaptırmaya çalışıyorum, bir sorun oluyor onu çözdürmeye çalışyorum ama bir haltı beceremiyor. Sunduğu öneriler, çözümler, veriler güncel değil. Beni sürekli yanlış anlıyor. Delirtiyor beni en son sövüyorum rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…