Detaylar
Kim cevapladı?LeoTheLinuxEnthusiast6610 44
Başarılı
Bende mastürbasyon yapmak evin bereketini kaçırıyor mu dediğimde bi evet diyor, bi kaçırmaz diyor.
Yapay Zeka kod ve ders harici kullanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Duygusal bağ kurma dönemi 2025te kaldı.
WebSmith 55
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam gece gece güldürdünüz beni, sağ olun.Bende mastürbasyon yapmak evin bereketini kaçırıyor mu dediğimde bi evet diyor, bi kaçırmaz diyor.
Yapay Zeka kod ve ders harici kullanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Duygusal bağ kurma dönemi 2025te kaldı.
Gemini özelinde kod içinde kullanılamıyor aktif olarak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Flash Lite modeli. Kumru'dan hallice geliyor bana. Kodlama yapıyorsan Codex dene. Ücretsiz versiyon da götürür.
WebSmith 55
Yetkin
- Makaleler
- 1
Flash Lite modeli. Kumru'dan hallice geliyor bana. Kodlama yapıyorsan Codex dene. Ücretsiz versiyon da götürür.
Biraz da üşeniyorum açıkçası, başka alternatif geçmeye. Ama ciddi anlamda Gemini bu sürümü çok kötü; önceden böyle değildi, sınırlama mı getirildi diye merak etmiyor değilim.
Codex'e geç hayatını yaşa. Mobilde olmuyor bu arada.
dark_1234 52
Yetkin
Bilerek yaptığına yemin ederim ama kanıtlayamam yaklaşık 1 aydır var bu sorun…
Arkada biri cevap veriyor troll yapıyorlar bence.
WebSmith 55
Yetkin
- Makaleler
- 1
İşin ilginci bu olay gerçekten oldu acaba aynısı Gemini içinde mi öyle.
Bir sey yaptırmaya çalışıyorum, bir sorun oluyor onu çözdürmeye çalışyorum ama bir haltı beceremiyor. Sunduğu öneriler, çözümler, veriler güncel değil. Beni sürekli yanlış anlıyor. Delirtiyor beni en son sövüyorum rahatlamak için.