Gemini, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UCL maçlarının sonucunu tahmin etti

Makaleler
65
Daha mantıklı ve zeki düşünsün diye 3.1 Pro'ya sordum. Yanıtlar aşağıda.

Galatasaray için tahminleri:

Bence yerinde bir tahmin. Eğer tutarsa Galatasaray buradan 15 puan alıyor.

Fenerbahçe için tahminleri:

Yine iyi bir tahmin yaptı diyebilirim. Eğer tutarsa Fenerbahçe buradan 14 puan alıyor.

Gemini'ın bu tahminleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin tahminleriniz nasıl?

Galatasaray'in su anki defans 4'lusunu maymun etmeyecek takim yok. Batrakov olan halini de gormek lazim kadronun ama su an hicbir maca direkt olarak kazanir diyemiyorum. PSG'ye 3-1 demis ama o PSG olur da ciddiye alirsa 10 gol bile atar.

Galatasaray'ın fikstür zor. 15 puanı zor alır. Fenerbahçe hala kadro güçlendirme peşinde. Denilen transferleri alırsa 15'i toplayacak takım Fenerbahçe olur.
Galatasaray'da transferleri bitirirse eldeki kadro 15 puana yeter bence:

(Sporx kadro kurma şeyinde Nathan Zeze'yi bulamadım, o yüzden defansta Abdülkerim var.)

Maksimum 10 puan bir Galatasaray'lı olarak abarttınız. Barcelona ile berabere mi? Yol yakınken Tenis'e dönün hocam.
En kötü sezonunda Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde deplasmanda Barcelona'ya ne yaptığını hatırlamıyorsunuz sanırım? Bunlar yapay zeka tahmini ayrıca, benim tahminim mi?

Yapsa dediğin gibi fikstürden rahat çıkar. Fakat pek transfer yapacak gibi durmuyorlar. Şimdiki kadroyla çok zor.

Maksimum 10 puan bir Galatasaray'lı olarak abarttınız. Barcelona ile berabere mi? Yol yakınken Tenis'e dönün hocam.
Belli olmaz. Yamal formsuz; Lopez, Raphinha ve Adeyemi'yi iyi tutmaları lazım.

O barca ile bu barca ayni mi? Bu ne saçma bir argüman? Takımlar degisiyor. Bana suan o 2022 kadrosundan en fazla kaç oyuncu sayabilirsin? 1-2 hadi bilemedik 3. Tahminin gemini yaptığını görmedim. Kusura bakma. O zaman yol yakınken gemini tenis'e dönsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…