Çalışılır fakat matematik sorusu hazirlatmayin hep yanlış cikiyor. Ama sordugunuz matematik sorusunu ciddi ciddi cozuyor ve adim adim anlat dediginiz vakit adim adim anlatiyor. Matematiginiz sifir ise tam size gore. Artik hocalarinizin yanina gidip anlatir misin diye yalvarmaniza gerek yok. Bu yapay zekâ ciddi manada her seyi cok iyi anlatiyor tavsiye ederim. Sanirim calismak isteyen artik yapay zekâ sayesinde minomum 70 falan alacak hic bilmeyen insan yapay zekayla calissa alir. Simdiden 2 tane soru tipini hic bilmedigim baktiginizda bu ne bicim soru dediginiz soruyu cozuyor ve adim adim anlatiyor. Bundan sonra ogretmenlik olayi ve kurs verme olayi bitti gibi. Tek sıkıntısı soru sor diyorsunuz sordugunda da yanlış sorular soruyor ve sacmalamaya basliyor. Ogrendim diyip tam cozmeye basladiginiz bir seylerin ters gittiginin farkina varip ona soylediginizde hemen ozur dileyip yeni soru sormaya basliyor o da ne? Yine yanlış soru yazmis. 😅 Grok soru sormada daha iyi galiba. Matematikle ilgili saglam soru sorabilen bir yapay zekâ var mi?

Matematik hakinda dogru soru sorabilen bir yapay zekâ cesidi varsa soyleyebilirsiniz.

Özel ders ve kurs olayı zaten 2020'den beri bitti ki. Ne ararsan bak istemeyeceğin kadar hoca var. Yapamazsan soru çözümleri var uygulamada yetmedi mi bilinidk yayınların zaten sorularını ekstra farklı hocalarda YouTube'dan çözüyor. yapay zekâ bana kalırsa sadece çözüm videosundan anlayamadığın sorunun detayı için iyi.