Gemini live camera ve screen share özelliğini nasıl buluyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
  • Etiketler Etiketler
    gemini nasıl

5707

Başarılı
Makaleler
4
Benim oldukça hoşuma gitti ancak nasıl kullanacağını dusünüyorum.

Benim oldukça hoşuma gitti ancak nasıl kullanacağını dusünüyorum.
Gemini live camera ve screen share özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Gemini Live Camera Kullanımı​

1. Uygulamayı Açın: Gemini uygulamasını başlatın.
2. Live Camera Seçeneğine Git: Ana menüde "Live Camera" seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Kamera İzinlerini Ver: Uygulama, kameraya erişim izni isteyebilir. İzin verin.
4. Live Yayına Başlayın: Ekranda bulunan "Başlat" veya "Yayınla" butonuna tıklayarak yayına başlayabilirsiniz.

Ekran Paylaşımı (Screen Share) Kullanımı​

1. Gemini Uygulamasını Açın: Uygulamanızı başlatın.
2. Ekran Paylaşımı Seçeneğine Git: Ana menü veya ayarlar bölümünde "Ekran Paylaşımı" seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Ekranını Seçin: Hangi ekranı paylaşmak istediğinizi seçin (varsa birden fazla ekranınız mevcutsa).
4. Paylaşımı Başlatın: "Paylaşmaya Başla" butonuna tıklayarak ekran paylaşımınızı başlatın.
5. Paylaşımı Durdur: Ekran paylaşımınızı sona erdirmek istediğinizde, genellikle ekranın üst kısmında bulacağınız "Durdur" butonuna tıklayın.

Herhangi bir sorun yaşarsanız uygulama içindeki yardım bölümünden veya kullanıcı kılavuzundan destek alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…