Bayağıdır çok kötü durumda 3.1 Pro ve uzatılmış en çok kullandığım. Artık Gemini'yi açmıyorum bile, eskiden GPT için öyle yapıyordum, sadece prompt için kullanıyordum. Bayağı halüsinasyon görüyor ve saçmalıyor. Bunu söylediğimde yorumumu beğenmediler. Daha çok Çinli ücretsiz LLM'ler kullanıyorum ve çok memnunum.

Oyunlar hakkında sorularımı sorar, beraber plan yapardık. Bugün araştırmasını, yapmasını ve düzeltmesini istediğim ne varsa saçmalıyor. Doğru düzgün cevaplar vermiyor.

Siz de durumlar nedir?

Sanmıyorum. Ben kendisiyle beraber web sitesi geliştiriyorum. Bir problem yok gibi. Ama arada öyle hissettiriyorlar bu konuda yalan söylemeyeceğim.

Oyunlar hakkında sorularımı sorar, beraber plan yapardık. Bugün araştırmasını, yapmasını ve düzeltmesini istediğim ne varsa saçmalıyor. Doğru düzgün cevaplar vermiyor.

Siz de durumlar nedir?

Geçenlerde midem bulandı sebebini sorduydum. Sonra farklı bir sohbette bir hukukla alakalı hapis cezası var mı dedim, miden bozulduğu için hapse girmezsin merak etme falan bir şeyler dedi. Harbi bir tuhaflık var

Şöyle diyeyim, DeepSeek v4 Flash ve Mimo v2.5 harikalar yaratıyor, daha çok verim alıyorum. Gemini zaten ayak uyduramadı ve geride kaldı, üstüne de halüsinasyon çok yapmaya başladı. Sabah da NVIDIA API'si bağladım, ücretsiz, biraz yavaş ama beğendim.

Bayağıdır çok kötü durumda 3.1 Pro ve uzatılmış en çok kullandığım. Artık Gemini'yi açmıyorum bile, eskiden GPT için öyle yapıyordum, sadece prompt için kullanıyordum. Bayağı halüsinasyon görüyor ve saçmalıyor. Bunu söylediğimde yorumumu beğenmediler. Daha çok Çinli ücretsiz LLM'ler kullanıyorum ve çok memnunum.
Oyun hakkında sorular soruyorum böyle bir oyun yoktur diyor. Web araması yap, detaylıca analiz et diyorum; kendisi bir şeyler uyduruyor.

Sürümü yükselecek sanırım. İlk çıktığıyla alakası bile yok. 1 senedir elimde tek gelişme resim üretme tarafında. Diğer her şeyde saçmalaştı. Görseli yüklüyorum 1 mesajlığına görseli, dosyayı yorumluyor, başka hiç yorumlamıyor. Görsel, dosya yok filan diyor. Millet oyun oynarken sinirlenir ben bu spastiğe laf anlatmaya çalışırken sinir oldum.

Bir de her şeyi saçma sapan birleştiriyor. Eski konulardan çok alıntı yapıyor. Çok fazla eski konu sildim.

Oyun hakkında sorular soruyorum böyle bir oyun yoktur diyor. Web araması yap, detaylıca analiz et diyorum; kendisi bir şeyler uyduruyor.
Aynen öyle, bunu ben de yaşadım. Web kısmı da öyle, Claude gibi aratamıyor.

Benim önerim OpenCode'a geçin ve ücretsiz LLM'leri kullanın, üstüne de MCP araçları kurun ve ajanlaştırın; baya yük ortadan kalkıyor. Dün modeme yazılım attırdım, Zapret kurdurdum, kendi kendine yaptı.