Bildiğiniz üzere geçen sene Gemini öğrencilere 1 yıl ücretsiz verdi. Sonra bunu yine yapılabileceğini söyledi. Şöyle ki ben bunu üniversite mailimden doğrulamama yönlendirme yapmama rağmen sanırım yapamadım. Sonraki ay 700 TL alınacak diyor. Aranızda bunu çözen var mı?
AI Pro tarifesine kendisi yükselttirdi ücret ödetmeden. Ben şimdi tarifemi iptal edip tekrar mı üyelik yapacağım? Pek anlayamadım.
Bildiğiniz üzere geçen sene Gemini öğrencilere 1 yıl ücretsiz verdi. Sonra bunu yine yapılabileceğini söyledi. Şöyle ki ben bunu üniversite mailimden doğrulamama yönlendirme yapmama rağmen sanırım yapamadım. Sonraki ay 700 TL alınacak diyor. Aranızda bunu çözen var mı?
AI Pro tarifesine kendisi yükselttirdi ücret ödetmeden. Ben şimdi tarifemi iptal edip tekrar mı üyelik yapacağım? Pek anlayamadım.
Bunu artık paket şeklinde uzattı. Mevcut aboneliğinizi iptal edin; abonelik ücretsize düştüğünde öğrenci indiriminden yararlanabilirsiniz.
Ücretsiz Plus alabiliyorsunuz ancak AI Pro ücretli.
Exploitez le potentiel de Gemini dans vos études et pour bien d'autres tâches, par exemple pour vous aider à faire vos devoirs ou encore créer des vidéos. Profitez davantage de Gemini avec Google AI Pro dès maintenant !
Bana deneme sürem bitince(aralık) aylık 180 TL'den AI Pro 5 TB paketine devam edebileceğimi söyledi ben de öyle yaptım. Şu an denemem devam ediyor ve aralık ayında kendi geçiş yapacak.
Bana deneme sürem bitince(aralık) aylık 180 TL'den AI Pro 5 TB paketine devam edebileceğimi söyledi ben de öyle yaptım. Şu an denemem devam ediyor ve aralık ayında kendi geçiş yapacak.
Başka hesabımda YT premium var diye başta ona geçtim. Ama bugün vazgeçip o pakete geçecektim. Fakat şu an seçince üyeliğe bugün başla diyor ve 2 aylık deneme hakkım bugün bitiriyor. O yüzden deneme bitince teklif devam ederse denemeyi iptal edip öyle geçiş yapacağım.