LA Knight 109

Bilgin
Selam arkadaşlar.

Bildiğiniz üzere geçen sene Gemini öğrencilere 1 yıl ücretsiz verdi. Sonra bunu yine yapılabileceğini söyledi. Şöyle ki ben bunu üniversite mailimden doğrulamama yönlendirme yapmama rağmen sanırım yapamadım. Sonraki ay 700 TL alınacak diyor. Aranızda bunu çözen var mı?

AI Pro tarifesine kendisi yükselttirdi ücret ödetmeden. Ben şimdi tarifemi iptal edip tekrar mı üyelik yapacağım? Pek anlayamadım.

Selam arkadaşlar.

Bildiğiniz üzere geçen sene Gemini öğrencilere 1 yıl ücretsiz verdi. Sonra bunu yine yapılabileceğini söyledi. Şöyle ki ben bunu üniversite mailimden doğrulamama yönlendirme yapmama rağmen sanırım yapamadım. Sonraki ay 700 TL alınacak diyor. Aranızda bunu çözen var mı?

AI Pro tarifesine kendisi yükselttirdi ücret ödetmeden. Ben şimdi tarifemi iptal edip tekrar mı üyelik yapacağım? Pek anlayamadım.
Bunu artık paket şeklinde uzattı. Mevcut aboneliğinizi iptal edin; abonelik ücretsize düştüğünde öğrenci indiriminden yararlanabilirsiniz.
Ücretsiz Plus alabiliyorsunuz ancak AI Pro ücretli.

Selam arkadaşlar.

Bana deneme sürem bitince(aralık) aylık 180 TL'den AI Pro 5 TB paketine devam edebileceğimi söyledi ben de öyle yaptım. Şu an denemem devam ediyor ve aralık ayında kendi geçiş yapacak.

Bana deneme sürem bitince(aralık) aylık 180 TL'den AI Pro 5 TB paketine devam edebileceğimi söyledi ben de öyle yaptım. Şu an denemem devam ediyor ve aralık ayında kendi geçiş yapacak.
Şahsen 229TL'lik kısmı öneririm hocam, onda YouTube Premium var, 189TL'de YouTube Premium Lite var.

Şahsen 229TL'lik kısmı öneririm hocam, onda YouTube Premium var, 189TL'de YouTube Premium Lite var.

Başka hesabımda YT premium var diye başta ona geçtim. Ama bugün vazgeçip o pakete geçecektim. Fakat şu an seçince üyeliğe bugün başla diyor ve 2 aylık deneme hakkım bugün bitiriyor. O yüzden deneme bitince teklif devam ederse denemeyi iptal edip öyle geçiş yapacağım.

Aynen, o bana da geldi de kararsız kaldım 220 TL'lik tarifeyi mi alsam yoksa 1 sene AI prodan feragat edip, AI Plus devam mı etsem bilemiyorum.

Hocam Gemini Pro 18 Aylık hesapları 150 TL'ye temin edebiliyorum, ihtiyacınız varsa 150 TL karşılığında 18 ay Gemini pro tanımlaması yapabilirim