Yafees 99

Üstün
Merhabalar, YouTube Premium kullanıyorum. Yaklaşık 200 TL civarı olması lazım para ödüyorum. Gemini öğrenci indirimine devam ediyormuş bu sene de. Sizce Plus abonesi olarak kalıp Gemini'a para vermemek mi mantıklı, yoksa AI Pro paketini 220 TL'ye alıp oradaki YouTube Premium'dan yararlanmak mı daha mantıklı sizce?

Merhabalar, YouTube Premium kullanıyorum. Yaklaşık 200 TL civarı olması lazım para ödüyorum. Gemini öğrenci indirimine devam ediyormuş bu sene de. Sizce Plus abonesi olarak kalıp Gemini'a para vermemek mi mantıklı, yoksa AI Pro paketini 220 TL'ye alıp oradaki YouTube Premium'dan yararlanmak mı daha mantıklı sizce?
Gemini için mantıklı bir yatırım. Tamam, şu an oldukça diğer modellerin gerisinde ancak 220TL cidden böyle bir AI için hiçbir şey.
Kahve daha pahalı.
1788465950895.webp

Hocam dediğiniz gibi çok geride kaldı şu an claude ve ChatGPT indirsem normal sınırları içerisinde zaten işimi görür ama Google işte belli de olmuyor 1 model çıkartır hepsini tokatlar.
Hocam, Frontier modeli değil ama cidden 220 TL için gözü kapalı alınır. 1 kahve fiyatı, Allah aşkına.

Ben de ücretsiz pro almıştım 1 yıllık geçen sene. Dediğiniz paketi görünce 1 saniye düşünmeden uzattım. Her türlü değiyor. Bedava resmen.