Gemini Pro kullanıyorum. 2025'te öğrenci planı ile geçmiştim. İlk 8 ay sorunsuzdu ancak son zamanlarda bayağı sıkıcılaşmaya, aptallaşmaya ve istediğim sonuçları vermemeya başladı. ChatGPT'yi ücretsiz kullanmam daha mı iyi olur? Her ay 20 dolar ödeyecek bütçem bulunmuyor.

Gemini Pro kullanıyorum. 2025'te öğrenci planı ile geçmiştim. İlk 8 ay sorunsuzdu ancak son zamanlarda bayağı sıkıcılaşmaya, aptallaşmaya ve istediğim sonuçları vermemeya başladı. ChatGPT'yi ücretsiz kullanmam daha mı iyi olur? Her ay 20 dolar ödeyecek bütçem bulunmuyor.
ChatGPT daha salak açıkçası. Geminin flash modeli gayet güzel. Fakat sistem promptunu biraz değiştirmek gerekiyor.

ChatGPT daha salak açıkçası. Geminin flash modeli gayet güzel. Fakat sistem promptunu biraz değiştirmek gerekiyor.
5.6 Luna kullanıyor ChatGPT. Henüz tam denemedim ama Gemini kabak tadı vermeye başladı. Babamdan kaynaklı baya soğudum Geminiden. İyice +50 yaş yapay zekası oldu.

Gemini Flash kullanabilirsiniz. Benim biraz ChatGPT hater olduğum için böyle ama bence Gemini Flash bile iş görür.

Ben ChatGPT GO kullanıyorum ve gayet işimi görüyor, ancak arada sırada Gemini ile bir problem çözmeye çalıştığımda hiç hüsrana uğramadım. İsterseniz kısa bir süreliğine ChatGPT'yi deneyip, kararınızı ona göre verin.

Aynısı bende de oldu. Ama ChatGPT daha kötü ben hala Gemini kullanıyorum.