Gemini salaklaştı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Starset
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 551
  • Etiketler Etiketler
    gemini
Karıştırdım, yanlış oldu kusura bakma falan deyip duruyor ukala. ChatGPT baba ne durumda acaba? Ona göre ona geçiş yaparım.

Abonelikli kullanılacaksa bayağı iyi Claude ile yarışır.

Normal olarak da tam PC erişimi ajanlı kullanılıyor ama kısıtlaması çok.

Abonelikli kullanılacaksa bayağı iyi Claude ile yarışır.
Yok ya günlük işlerde kullanırım. Gemini'dan daha eşek olduğunu sanmıyorum. Eleman Ultron'a dönüşecek diye korkuyorum artık.

Yok ya günlük işlerde kullanırım. Gemini'dan daha eşek olduğunu sanmıyorum. Eleman Ultron'a dönüşecek diye korkuyorum artık.

Gemini'den iyi arada görev veriyorum bazı işler yaptırıyorum erişim vererek.

Gemini'yi fazla akıl gerektirmeyen basit işlerde kullanırken Claude'u ince nitelikli işlerde kullanıyorum. Gemini, Claude kadar akıllı olmasa da diğerlerinden daha iyi.

Gemini'yi fazla akıl gerektirmeyen basit işlerde kullanırken Claude'u ince nitelikli işlerde kullanıyorum. Gemini, claude kadar akıllı olmasa da diğerlerinden daha iyi.

GPT denememişsiniz o zaman. 5.6 terra deneyin.

GPT'i en son NASA'nın 2012 yılında Expedition 33 için müzik bestelediğini söyledikten sonra hiç tekrar açmadım.

Gemini geride kaldı artık. Sürekli değişiyor rekabet büyük. Bende hiç kullanmıyordum ancak durum değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…