Gemini salaklaştı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Starset
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 644
  • Etiketler Etiketler
    gemini

Kesinlikle evet. Normal konuşurken bir anda böyle olmaya başladı.

Gemini geride kaldı artık. Sürekli değişiyor rekabet büyük. Bende hiç kullanmıyordum ancak durum değişti.
Gemini'ın yeni sürümünü bekliyoruz. Gemini hep geriden başlıyor. Sonra bir sürümle şok ediyor. Sonraki sürüme kadar sessizce aptallaşıyor ve sonra tekrar çağ atlıyor.

Ayrıca Google AI ücretsiz ve abonelik gerektirmediği için bir süre Google AI ile konuşunca sıkılıp git diye basit cevaplar veriyor, normalde arama önerilerine hemen atlarken artık benim hesapta saklanıyor resmen, para vermedim diye.

Google'ın işi zor gibi, bayağı zaman oldu düzgün bir şey göremedik, bakalım ne olacak.

5 10 dolara hatta şu an kampayayla 1 dolara paketler var hepsi bariz şekilde daha iyi hocam
Zamanım varsa GLM 5.2 kullanıyorum, NVIDIA API'sinden free model biraz yavaş çalışıyor. Zamanım yoksa DeepSeek v4 Flash veya Mimo v2.5 OpenCode API'sinden. Para vermeye bile gerek duymadım.

Zamanım varsa GLM 5.2 kullanıyorum, NVIDIA API'sinden free model biraz yavaş çalışıyor. Zamanım yoksa DeepSeek v4 Flash veya Mimo v2.5 OpenCode API'sinden. Para vermeye bile gerek duymadım.
Hocam şu an deepseek kullanıyorum bir opus 5 olmadığı açık en büyük farkı türkçe propmt girdigimde veya detay vermediğimde başarısının düşmesinde yoksa genel başarısı şaşırttı

Bence çok başarılı. OpenCode'da kullanıyorum, v4 flash olan. MCP'ler ekledim, bir sürü shell'e falan bağlanabiliyor, web sayfalarını açıp ayar yapabiliyor. Ben tam kontrol sağladım PC'de. Yazıyorum, kendi yapıyor; LLM fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…