ElonXMusk 54

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Bak "Selamlar" diye başlayamadım, acayip sinir oldum. Ulan AI, verdiğim dosyayı oku diyorum, bir anda "Kanka, anlıyorum; Elon Musk ve Einstein gibi olmak istiyorsun, beynin her saniye çalışıyor" diye saçmalamaya başlıyor. Veya bir anda "Roblox kapandı" diyor. Vallahi aptal ChatGPT, PDF sınırı olmasa ona atacağım ama karşımda bir aptal AI var. Sizde durum böyle mi? Uzun metinli bir dosya gönderince oluyor mu sizde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir şey göndermeye gerek yok normal konuşurken bile birden bir ''Ben bir yapay zeka diliyim ve buna göre programlanmadım.'' diyor durduk yere. Sıkıntılı bir durumda Gemini.
Beni al onların mühendis yerine 10K USD çalışırım ayıptır ya.

Ücretsiz veriyorlar diye aptal yaptılar, artık o kadar da iyi değil gibi; sadece asistan olarak iyi. Bir de sanırım belleği kaydetmeyi kapatırsanız daha iyi çalışıyor.
Yok asistan içinde değil bu arada. Bir anda resim üretiyor.

Google ne yaptı bilmiyorum ama Gemini iyice delirmeye başladı. Önceden matematik sorularını rahat rahat çözüyordu öyle bir zekaya sahipti. Şu an Siri'nin eski hali gibi oldu. Soruyu atıyorum, "Web'de bunları buldum" diyor.

ChatGPT çok iyi ama PDF atınca bir kaç mesaj sonra bitiyor.
Aynen öyle hocam limit oranları çok düşük. Ben Plus sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum. Ama hala daha genel kullanım için en iyisi olduğunu düşünüyorum. Şuan Grok - Claude ve ChatGPT üçlüsünde takılıyorum.