Görkem Say 43
Üstün
Gectigimiz yil Kasim - Aralik gibi en iyi donemiydi. Ondan sonra kademeli olarak geriye gitti. En basitinden aylardir resim yapma diyorsun hala resim yapiyor.
Gectigimiz yil kasım - aralik gibi en iyi done miydi? Ondan sonra kademeli olarak geriye gitti. En basitinden aylardir resim yapma diyorsun hala resim yapiyor.
Sen buna başka bir şey yapmışsın.Eki Görüntüle 275101
Kanka baya işe yaradı he Pro ile.@Kriyus,
Annesi hakkında konuştum.
Gemini'ı biraz yormuş olmalısın. Normal kullanıcılara bu yanıtı vermiyor normalde. Neler bahsettiğini az çok tahmin etmedim değil şuan.Elon Musk ve Einstein gibi olmak istiyorsun, beynin her saniye çalışıyor
Kişisel zekadan hafızasını silin, böyle geçmişden bahsetmesin.
Naber moruk diyorum, saol dede diyorBak "Selamlar" diye başlayamadım, acayip sinir oldum. Ulan AI, verdiğim dosyayı oku diyorum, bir anda "Kanka, anlıyorum; Elon Musk ve Einstein gibi olmak istiyorsun, beynin her saniye çalışıyor" diye saçmalamaya başlıyor. Veya bir anda "Roblox kapandı" diyor. Vallahi aptal ChatGPT, PDF sınırı olmasa ona atacağım ama karşımda bir aptal AI var. Sizde durum böyle mi? Uzun metinli bir dosya gönderince oluyor mu sizde?
Bak "Selamlar" diye başlayamadım, acayip sinir oldum. Ulan AI, verdiğim dosyayı oku diyorum, bir anda "Kanka, anlıyorum; Elon Musk ve Einstein gibi olmak istiyorsun, beynin her saniye çalışıyor" diye saçmalamaya başlıyor. Veya bir anda "Roblox kapandı" diyor. Vallahi aptal ChatGPT, PDF sınırı olmasa ona atacağım ama karşımda bir aptal AI var. Sizde durum böyle mi? Uzun metinli bir dosya gönderince oluyor mu sizde?