Gemini'ın önerdiği NVIDIA App ayarları yapılmalı mı?

jackarmis 51

Başarılı
R7 9800X3D-RTX 5070 Ti'li, 2K 240Hz'li sistem dizdim. Hem bildiğim kadarıyla hem de internetten/yapay zekadan destek alarak PC'nin ayarlarını yapıyorum. Bu sekmeden bana şunları yapacağımı söylüyor, bu ayarları yapmanın bir faydası olur mu? Çok da güvenmek istemiyorum, 10 dakika sonra 'yanılmışım, özür dilerim' diyor. Yapay zekanın söylediği ayarları 2. fotoğrafta bıraktım.

Düşük gecikme oranı Ultra yap başka bir şey yapma.

Düşük gecikme ayarını genel ayardan ziyade oyunların desteğine göre oyun içerisinden ayarlaman daha iyi olur. Dikey senkronizasyonu da aynı şekilde oyuna göre ayarlamanı tavsiye ederim. Güç yönetim modunu değiştirmenin kendi deneyimlerime göre bir fark yarattığını görmedim. Gölgelendirici önbelleğini disk kapasitene göre 10 GB veya 100 GB yapabilirsin. Bu ayar direkt diskten yaptığın ayara göre alan ayırmıyor. Sadece kullanabileceği maksimum disk alanını belirliyorsun.

Bu ayarlara ek olarak yine oyunlara göre Yumuşak Hareket, DLSS Model Ön Ayarı ve Super Resolution Modu değiştirilebilir. Ama bu ayarlar, Yumuşak Hareket hariç, genelde taşın suyunu çıkarmaya benzer. Hiç değiştirmesen de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…