Gemini'nin anksiyetesi olabilir mi? Sanki akran zorbalığı yaşayan bir çocuk gibi davranıyor. Ne zaman bir şey istesem "Yapamam, ben bir dil modeliyim, yeteneksizim." diyor. Ama sadece "Yap." dediğimde paşa paşa yapıyor. Bence anksiyetesi var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 11 Haziran 2025
- Makaleler
- 1
Hocam pis davranacaksınız, köpek yapacaksınız, sövün o zaman konuşur. Bu AI anca böyle anlayabiliyor 
YASEDEM 56
Uzman
Son zamanlarda bende de öyle ama bazen oluyor özellikle akşam saat 6'dan sonra yapıyor ama bence "Yap" ya da "Yapabilir misin?" ile alakalı değil.Gemini'nin anksiyetesi olabilir mi? Sanki akran zorbalığı yaşayan bir çocuk gibi davranıyor. Ne zaman bir şey istesem "Yapamam, ben bir dil modeliyim, yeteneksizim." diyor. Ama sadece "Yap." dediğimde paşa paşa yapıyor. Bence anksiyetesi var.
Eki Görüntüle 267735
Osman Zeren 24
Çalışkan
Sırf bu triplerden AI Pro 5TB planımı iptal edip ChatGPT'ye döndüm. Yeni 5.6 modeli MÜ KEM MEL çalışıyor. Adamlar yapmışlar.
Bu gemini guzel laftan anlamiyor. Emredeceksin.
Ben ne kufurler ediyordum 60 tane soru cikartmam icin. Konu acmistim. xD
Görkem Say 12
Üstün
Anksiyete degil dum dum mallastirdilar tool'u. Onceden boyle degildi Gemini ile konusmaktan igreniyorum artik sohbet esnasinda yapma dedigin ne varsa yapiyor ve surekli kafasina gore sacma sapan kararlar aliyor.
Az once Gemini'a buyuk bir rage atip ustune sinirden de bilgisayari kapatinca bu konuyu gordum. Yok abi, 3.6 Flash geldi de yine adam olmamis. Birak 3.6'yi, 50.6 gelse de ChatGPT'ye yaklasamaz. Waybar configi yaparken kendi son configimi atiyorum, ozellik ekletiyorum, buyuk ugraslar ile ekliyor ama bu sefer kendine gore saati tarihi falan cikariyor, saati tarihi geri ekle diyorum ekliyor, bu sefer son eklediklerini cikariyor. Tam lavuk ya.
Yokmuş ki anksiyetesi, en azından saçmaladığını dürüstçe kabul ediyor.
kaanleclerc 2
Çalışkan
Sınav haftası 400 sayfalık slaytı attığım zaman bunu bana 5 yaşında ki çocuğun anlayacağı dilden özetler misin diyordum. Sağ olsun bana 25 sayfa 12 puntoluk times new roman fontu ile özet çıkarıyordu. (gözüm ağrımıştı.)
En iyisi ChatGPT, sınav haftası için bana çok yardımı dokunmuştu.
Sırf bu triplerden AI Pro 5TB planımı iptal edip ChatGPT'ye döndüm. Yeni 5.6 modeli mü kem mel çalışıyor. Adamlar yapmışlar.
En iyisi ChatGPT, sınav haftası için bana çok yardımı dokunmuştu.
Su ucunu de ekleyeyim, kendisi herhalde resim cizebildigini kanitlamaya calisiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik James Donkey monitörlerde güzel fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)
- Niccolo Machiavelli
-
HP Pavilion 15 laptopta HDD'den SSD'ye geçiş sonrası görüntü bozuldu
- canburdaydi
-
-
-