Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Gemini'nin anksiyetesi olabilir mi? Sanki akran zorbalığı yaşayan bir çocuk gibi davranıyor. Ne zaman bir şey istesem "Yapamam, ben bir dil modeliyim, yeteneksizim." diyor. Ama sadece "Yap." dediğimde paşa paşa yapıyor. Bence anksiyetesi var.

1784720738544.webp

Gemini'nin anksiyetesi olabilir mi? Sanki akran zorbalığı yaşayan bir çocuk gibi davranıyor. Ne zaman bir şey istesem "Yapamam, ben bir dil modeliyim, yeteneksizim." diyor. Ama sadece "Yap." dediğimde paşa paşa yapıyor. Bence anksiyetesi var.

Eki Görüntüle 267735
Son zamanlarda bende de öyle ama bazen oluyor özellikle akşam saat 6'dan sonra yapıyor ama bence "Yap" ya da "Yapabilir misin?" ile alakalı değil.

Anksiyete degil dum dum mallastirdilar tool'u. Onceden boyle degildi Gemini ile konusmaktan igreniyorum artik sohbet esnasinda yapma dedigin ne varsa yapiyor ve surekli kafasina gore sacma sapan kararlar aliyor.

Az once Gemini'a buyuk bir rage atip ustune sinirden de bilgisayari kapatinca bu konuyu gordum. Yok abi, 3.6 Flash geldi de yine adam olmamis. Birak 3.6'yi, 50.6 gelse de ChatGPT'ye yaklasamaz. Waybar configi yaparken kendi son configimi atiyorum, ozellik ekletiyorum, buyuk ugraslar ile ekliyor ama bu sefer kendine gore saati tarihi falan cikariyor, saati tarihi geri ekle diyorum ekliyor, bu sefer son eklediklerini cikariyor. Tam lavuk ya.

Sınav haftası 400 sayfalık slaytı attığım zaman bunu bana 5 yaşında ki çocuğun anlayacağı dilden özetler misin diyordum. Sağ olsun bana 25 sayfa 12 puntoluk times new roman fontu ile özet çıkarıyordu. (gözüm ağrımıştı.)

Sırf bu triplerden AI Pro 5TB planımı iptal edip ChatGPT'ye döndüm. Yeni 5.6 modeli mü kem mel çalışıyor. Adamlar yapmışlar.

En iyisi ChatGPT, sınav haftası için bana çok yardımı dokunmuştu.