Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Dediğim hiçbir şeyi yapmıyor. Ya aynı resmi geri atıyor, ya da saçma sapan şeyler ekliyor. Tek istediğim şey, ilk resimdeki anime tarzı olan profil resmindeki karakteri kaldırıp diğer yüklediğim Minecraft karakterini aynı tarzda, değiştirmeden oraya o karakterin yerine eklemesi. Bir saattir uğraşıyorum, hiçbir şey yapamıyor.

Dediğim hiçbir şeyi yapmıyor. Ya aynı resmi geri atıyor, ya da saçma sapan şeyler ekliyor. Tek istediğim şey, ilk resimdeki anime tarzı olan profil resmindeki karakteri kaldırıp diğer yüklediğim Minecraft karakterini aynı tarzda, değiştirmeden oraya o karakterin yerine eklemesi. Bir saattir uğraşıyorum, hiçbir şey yapamıyor.
Aynı görsel ile yeni konuşma başlatıp revize isteyebilirsin, bu şekilde sorunlarımın birçoğunu çözüyor.

çArşı'daki Anarşi A'sını softshell monta uygun şekilde baskılattırabilmem için fotoğrafını oluşturmasını istedim, 'çArşı Anarşi A'sı' şeklinde monta yazdırıp böyle verebilirsin demişti. Biraz sıkıntılı bir kardeşimiz Gemini.

Tecrübelerime göre Gemini'ye revize vermek biraz sıkıntılı. Revizeleri iyi yapamıyor. Ne zaman bir görsel oluşturmasını veya bir görsel üzerinde değişiklik yapmasını istesem yeni sohbet açıp isteklerimi tek seferde anlatmaya çalışıyorum. Tek seferde başarırsam başarıyorum, revize gerekiyorsa da yine yeni sohbet üzerinden mümkün olduğunca tek seferde istediğim revizeyi yapacak şekilde yeniden anlatıyorum.

İstediğiniz şeyleri GPT'den isteyerek prompt olarak yazmasını isteyin. Ben o şekilde kullanıyorum.

Naz yapıyor çoğu zaman. Sürekli yeni sohbet açıp istiyorum yapmak istediğim düzenlemeyi. Eğer birden fazla düzenleme yapmam gerekiyorsa sırayla gidiyorum. Birini yapınca yeni sohbet açıp diğer düzenlemeyi oradan yaptırıyorum. Maalesef zaman alıyor.