Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammet58

Uzman
Başlıkta da belirttiğim gibi. Uygulamalara bakarken GemPcCCID uygulamasını gördüm. Gemalto tarafından oluşturulmuş GemPcCCID uygulaması nedir, ne işe yarar? Önceden yoktu, babamın arkadaşı formatladıktan sonra gelmiş. Ne işe yarar? Güvenilir mi yoksa sileyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Akıllı kart okuyucusu sürücüsüdür. Eğer akıllı kart okuyucu vs. kullanmıyorsanız silebilirsiniz. Silmeniz, bilgisayarınızın genel performansına veya güvenliğine zarar vermez.
Akıllı kart okuyucusu sürücüsüdür. Eğer akıllı kart okuyucu vs. kullanmıyorsanız silebilirsiniz. Silmeniz, bilgisayarınızın genel performansına veya güvenliğine zarar vermez.

Çözüm

Anladım teşekkürler. Ancak ne işe yaradığınıda anlamadım akıllı kart okumaktan kasıt ne tam olarak?

Anladım teşekkürler. Ancak ne işe yaradığınıda anlamadım akıllı kart okumaktan kasıt ne tam olarak?

Akıllı kart dediğimiz şey, çipli kimlik kartları, e-imza kartları veya bazı banka kartları gibi özel kartlardır. Eğer böyle bir kart kullanmıyorsan, bu programın sana bir faydası yoktur ve silebilirsin.

Akıllı kart dediğimiz şey, çipli kimlik kartları, e-imza kartları veya bazı banka kartları gibi özel kartlardır. Eğer böyle bir kart kullanmıyorsan, bu programın sana bir faydası yoktur ve silebilirsin.
Anladım teşekkürler ama asıl aklıma takılan bu uygulamanın hiç yokken bir anda yüklenmesiydi