Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, Gençer Gaming güvenilirdir.
Evet, Gençer Gaming güvenilirdir.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Evet, çok güvenilir bence hocam.Garanti konusunda, satın alma konusunda güvenebilir miyiz?
Thanos
Üstün
Garanti konusunda, satın alma konusunda güvenebilir miyiz?
Ürünü sana gönderirler buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama zamanında kendilerinden anakart alacağım vakit iletişime geçtiğimde telefonda sadece müzik çaldı ve kapandı. Duman yoluyla iletişime geçiyorsunuz herhâlde kendileriyle bir sıkıntı olursa. Onun haricinde herhangi bir problemi yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet işte bende tam da bundan korktuğumdan almıyorum.Ürünü sana gönderirler buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama zamanında kendilerinden anakart alacağım vakit iletişime geçtiğimde telefonda sadece müzik çaldı ve kapandı. Duman yoluyla iletişime geçiyorsunuz herhâlde kendileriyle bir sıkıntı olursa. Onun haricinde herhangi bir problemi yok.
Thanos
Üstün
Evet işte bende tam da bundan korktuğumdan almıyorum.![]()
Telefonu açmayan firmadan ürün alınmaz. Güvenilirlik sadece ürünü göndermekle olacak iş değil. Bana kalırsa almayın.
Evet işte bende tam da bundan korktuğumdan almıyorum.![]()
Türk satıcıların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır zaten. En azından bir sıkıntın olduğunda telefonu açan bir firmadan al ki en azından muhattabın olur.
Mert001
Üyecik
Sakın güvenmeyin. Ben kendilerinden 2 yıl önce frekans GTA 6 sistemlerini ve yanında bir de hard disk satın aldım.
1 yılı geçmeyeli gönderdikleri SSD sistemi çökertip kullanılamaz hale getirdi. Kendilerine ulaştım WhatsApp hatlarına yönlendirdiler orada da adamakıllı yardımcı olmadılar. Benim hatam işi o zaman kovalamadım, sistemi kurtarır kullanırım diye düşündüm boş verdim.
Hard diski kurtarmayı başardım ancak sadece birkaç ay sonra hard disk de çöktü.
Sistemi kurcalarken öğrendiğim üzere adamlar ilk baştan bana satın aldığımla alakası olmayan dandik bir hard disk göndermişler.
Kendilerine ulaştım, bana "avukat tut" dediler.
Gençer Gaming insanlara büyük ihtimalle 2. el ürün gönderen bir grup dolandırıcıdan ibaret.
Sıfırdan yeni bir hard disk alıp sistemi kurtarmaya çalışacağım ancak hem SSD'ye hem de onlardan almış olduğum hard diske verdiğim para çöp oldu.
1 yılı geçmeyeli gönderdikleri SSD sistemi çökertip kullanılamaz hale getirdi. Kendilerine ulaştım WhatsApp hatlarına yönlendirdiler orada da adamakıllı yardımcı olmadılar. Benim hatam işi o zaman kovalamadım, sistemi kurtarır kullanırım diye düşündüm boş verdim.
Hard diski kurtarmayı başardım ancak sadece birkaç ay sonra hard disk de çöktü.
Sistemi kurcalarken öğrendiğim üzere adamlar ilk baştan bana satın aldığımla alakası olmayan dandik bir hard disk göndermişler.
Kendilerine ulaştım, bana "avukat tut" dediler.
Gençer Gaming insanlara büyük ihtimalle 2. el ürün gönderen bir grup dolandırıcıdan ibaret.
Sıfırdan yeni bir hard disk alıp sistemi kurtarmaya çalışacağım ancak hem SSD'ye hem de onlardan almış olduğum hard diske verdiğim para çöp oldu.