Gençler için sizce en iyi banka hangisi?

İş Bankası, Garanti.

Ziraat zaten mecburi gibi bir şey. Gençken KYK'ye başvurduysanız gerekiyor, daha sonra da vergi ödemeleri için pratik oluyor.
Kredi yattığı gibi tek kuruş bırakmadan çekiyorum, EFT açıklaması yazmaya para isteyen bankayı kullanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
18'ime girdiğim gibi Enpara kullanıyorum, çok memnunum. Aynı zamanda Akbank, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat bankası da kullanıyorum. Aralarında en memnun kaldığım ve ana hesap olarak kullandığım kesinlikle Enpara. Müşteri hizmetleri çok hızlı. Telefonum çalındığında uygulama erişimini kapattırmak için hepsini tek tek aradım. Diğer bankalarda bağlanmam, sorunumu anlatıp hallettirmem toplam 7-8 dakika sürdü. Hatta Vakıfbank için şubeye gitmem gerekmişti. Enpara'da bağlanmam ve işlem yapmam 1 dakika falan sürmüştü. Ayrıca bazı anlaşmalı olduğu bankaların ATM'lerinden ücretsiz para çekip yatırabiliyorsun. Havale ve EFT gönderirken de banka fark etmeden işlem ücreti kesmiyor. İnternet bankacılığı olarak kullanış kolaylığı olarak en iyi arayüz de Enpara ve Ziraat Bankası sanırım.

EnPara'yı da inceleyeceğim.
Tavsiye ederim hocam, çok mantıklı bir banka. Özellikle havale ücreti kesilmemesi çok iyi oluyor. Daha geçenlerde Yapı Kredi ile bir ticari hesap açma işlemi yaptım, 1 aydır onunla uğraşıyorum. Hesap yanlış açılmış, ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. Kimsenin konuyla alakalı bilgisi yok falan.

KYK ile (yurt olur, burs olur) işiniz varsa Ziraat. Hem banka hem de kredi kartı olarak en iyi seçenek.

Ücretsiz para transferi gibi avantajlar için İş Bankası'nı kullan, kendisinde direkt bu avantaj yok ama ön ödemeli kartı Nays'ta var, ayrıca çeşitli kampanyalarına da katılabilirsin.

Ücretsiz para transferi gibi avantajlar için İş Bankası'nı kullan, kendisinde direkt bu avantaj yok ama ön ödemeli kartı Nays'ta var, ayrıca çeşitli kampanyalarına da katılabilirsin.
Öğrencilikten sonra İş Bankası hala avantajlı mı peki? Cashbackler açısından.

Öğrencilikten sonra İş Bankası hala avantajlı mı peki? Cashbackler açısından.
O konuda birçok farklı parametre var doğrusu. Tüketim alışkanlıklarınız, işiniz vs. farklı bir bankayı daha avantajlı kılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…