Gençler için sizce en iyi banka hangisi?

Garanti BBVA öneririm ben. Gerek taksit imkanları gerekse de kampanyaları olsun gayet güzel banka.

Aslında Akbank'da önerebilirim. Ara ara chip para veriyor. Örnek vermem gerekirse; bana 1 haftadır 850-900 TL'ye yakın chip para verdi ama nerelerde kullanılıyor bilmiyorum ve hep boşa gidiyor . Ayrıca bazen ATM'leri bozulabiliyor, sıkıntı çıkarabiliyor.
Mobil uygulaması da bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama biraz karışık. Ben de kapatmayı düşünüyorum ama chip para verdiği için açık tutuyorum.

Enpara, QNB vs. önermiyorum, pek kampanyaları yok zaten. Yapı Kredi düşünülebilir ama kampanyalarına bakmak lazım.

Garanti BBVA öneririm ben. Gerek taksit imkanları gerekse de kampanyaları olsun gayet güzel banka.
Tercihimi dün Garanti'den yana kullandım.

-

Kart elime geçince kampanyalara baktım da, bonus kazanmak için gereken alt limitler epey yüksek, Bonus Genç için olan beş/altı kampanya normal seviyede o kadar.

Son düzenleme:
Bence fena kampanyalar değiller. Özellikle market ve restoran kampanyasından her ay faydalanıyorum. 500TL'ye 105TL iade gayet iyi geliyor. 1-2 bankanında genç kartlarını kullandım, en iyisi Garanti diyebilirim.

Az önce marketten 500₺'lik bir alışveriş yaptım, direkt 80₺ bonus kazandığıma dair mesaj geldi.

Gençlere odaklı kampanyalar iyi, standart Bonus kart için olanlar ilgi çekici değil.
Mobil temassız veya QR ile ödersenizde 105TL bonus geliyor. QR pek pratik değil ama mobil temassız normal temassızla aynı denebilir. Kart yerine telefon okutuyorsunuz.

Düz Bonus annemde vardı. Genç'e göre bir adım geride bence kampanya olarak. Çoğu kampanya genç kartta da var. Bir tek büyük kampanyalara ücret alınıyor genç kartta ama onlarında esprisi pek yok.

QR pek pratik değil ama mobil temassız normal temassızla aynı denebilir. Kart yerine telefon okutuyorsunuz.
O an çözebilsem mobil ile yapacaktım, şimdi video ile öğrendim.

Akıllı saat için Huawei destekleyip Samsung desteklememesi epey ilginç.

Son düzenleme:
Akıllı saat için Huawei destekleyip Samsung desteklememesi epey ilginç.
Ona bende şaşırdım. Huawei'in kullanıcı sayısının daha fazla olmasından sanırım ama Samsung'a getirmekte zor olmamalı.

Kart limitiniz ne kadar bu arada? Kredi kartını 1 yıldır kullanıyorum, 1300TL limite ekstra bakiye yükleye yükleye alışveriş yapıyorum sürekli. Yakında arttırsalar iyi olacak.

@Veira, Kartı Genç Bonus olarak aldım ancak aynı zamanda maaş müşterisiyim. Kart limitleri otomatik olarak maaşınızın 4 katı şeklinde ayarlanıyor.

Ancak ben maaşımın çeyreği kadar limitte kullanmayı tercih ederim.

Enpara ama yanında mutlaka köklü bir banka daha olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…