Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Gençlik neden "Of bra bugün ne sigara içmişiz be ya" deyip yere tüküren Adidas'lı üzerine parlak çöp poşeti montunu takan elemanlardan oluşmaya başladı? Bunu nasıl önleriz, adımımı atsam bu herifler ne yapabilirim? Bir gün lisede sevgilim yanımdayken sataşırlarsa güçsüz gözükeceğim bunların yanında. Ne yapmalıyım ve bunlar neden böyle? Ben de gencim. Anlam veremiyorum yere tükürüp emanet gösterenler falan. 8. Sınıfım geçen okuldan sonra okula geldiğimde 6. sınıflar kelebek muhabbeti yapıyordu. Bu cuma da bir keko bana yumruk atıyormuş gibi yaptı, ne geri adım attım ne gözümü kırptım. Sonra bir daha karşıma denk geldi, gene yaptı gene korkmadım ama bu sefer 10 kişiydi. Nedir bu güç gösterisi? Anlam veremiyorum. Artık bunların nesli tükensin diye yaratıcıya (İnancınız ne ise o yaratıcıya şimdi gelip de Müslüman değilsin falan demeyin.) Dua ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demeye çalıştığım yetkililer yapamaz mı mesela bu vasıfsız tipleri denek olarak kullansalar.
Şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum,
Sistemin amacı zaten gençleri eğitimsizleştirmek.
Gençler de bunu seviyor, arz talep meselesi.
Arabada seks şarkısı dinleyen tas kafalı insanlara tapıyor gençlerin çoğu. Yani zarganalara.

Şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum,
Sistemin amacı zaten gençleri eğitimsizleştirmek.
Gençler de bunu seviyor, arz talep meselesi.
Arabada seks şarkısı dinleyen tas kafalı insanlara tapıyor gençlerin çoğu. Yani zarganalara.
Sistem görevini yerine getirmiyor belli ki hocam.