cursed95
Uzman
iPad 10. nesil biraz eskidi gibi geliyor ama kullanıyor musunuz siz veya kullanan tanıdığınız var mı?sil olabilir, Android tarafında Tab S9 FE olabilir.
iPad 10. nesil biraz eskidi gibi geliyor ama kullanıyor musunuz siz veya kullanan tanıdığınız var mı?sil olabilir, Android tarafında Tab S9 FE olabilir.
O zaman S9 FE bakabilirsiniz.
Hocam 22k olarak gözüküyor fiyatı. Onun yerine tab s9 bile alabiliyorum yani stok az kaldığı için fiyatı arttırmışlar sanırım. Ve bütçeyi aşıyor 22k tl
iPad 10. nesil biraz eskidi gibi geliyor ama kullanıyor musunuz siz veya kullanan tanıdığınız var mı?
Ben iPad 9 kullanıyorum. Hala PUBG Call of Duty ve Mobile Legends'i Ultra ayarlarda akıcı biçimde oynatıyor hatta kardeşim iPad 8 kullanıyor. O da aynı keza oynuyor. iPad 10 da uzun zaman oynatacaktır. Ayrıca işlemcisi bayağı güçlü ki Tab S9 fenin bayağı üstünde. Ayrıca Apple'nin optimizasyonunun mükemmel olduğu su götürmez bir gerçek. Çok çok daha iyi oynatır kısaca. Tek - olarak gördüğüm kısmı kalemsiz gelmesi.
Samsung Tab S9 FE veya FE+ PUBG için önermiyorum. Exynos işlemci kullanıyorlar, Exynos işlemcilerin PUBG optimizasyonu kötü. Zaten Samsung Tab S9 FE 45 FPS veriyor, sadece FE+ 60 FPS veriyor, onunda desteği hızlı kesilir.
Evet s9fe 45 e düşüyor hd'ye çekince de. Exynos işlemcili tablet kesinlikle almam.Samsung Tab S9 FE veya FE+ PUBG için önermiyorum. Exynos işlemci kullanıyorlar, Exynos işlemcilerin PUBG optimizasyonu kötü. Zaten Samsung Tab S9 FE 45 FPS veriyor, sadece FE+ 60 FPS veriyor, onunda desteği hızlı kesilir.
Hocam bir de ekranın camı ekrandan uzakmış yani arada bir boşluk var mış diyorlar ipadlerde o doğru mu?