Arda2007

Çalışkan
Elimde General Mobile’a ait bir tablet var. Bu tabletin sorunu, depolama alanının “0,00 B” olarak görünmesi. Bu yüzden herhangi bir uygulama yükleyememekteyim. Bu sorunun çözümünü, yeniden ROM atmakta buldum. Aslında daha önce de tablet çöktüğü için, uzun araştırmalar sonucu çalışan bir adet ROM buldum. ROM’u kurduğumda, bu bahsettiğim sorunla karşılaştım. Ayrıca Google Play de her açılışta karşıma kullanıcı sözleşmesini getiriyor ve ben herhangi bir yere basamadan kendini kapatıyor. Bu sorunun çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Şimdi de sizlere soruyorum: Bunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde General Mobile’a ait bir tablet var. Bu tabletin sorunu, depolama alanının “0,00 B” olarak görünmesi. Bu yüzden herhangi bir uygulama yükleyememekteyim. Bu sorunun çözümünü, yeniden ROM atmakta buldum. Aslında daha önce de tablet çöktüğü için, uzun araştırmalar sonucu çalışan bir adet ROM buldum. ROM’u kurduğumda, bu bahsettiğim sorunla karşılaştım. Ayrıca Google Play de her açılışta karşıma kullanıcı sözleşmesini getiriyor ve ben herhangi bir yere basamadan kendini kapatıyor. Bu sorunun çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Şimdi de sizlere soruyorum: Bunun çözümünü bilen var mı?

Sadece aç ve Recep abinin yorumunu oku.

Device treesini bulup LineageOS Custom ROM'u derleyebilirsin, uzun ve bir o kadar zahmetli bir işlem. Teknik bilgi ve yazılım bilgisi de gerektiriyor. Hazır yapılmış custom rom varsa kur yoksa işiniz zor.

Ayrıca Google Play de önüme her açılışta kullanıcı sözleşmesini getirip ben daha herhangi bir yere basamadan kendini kapatıyor. Bu sorunun çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Şimdi de sizlere soruyorum, bunun çözümünü bilen var mı?

Custom ROM'un kendisinde bir sıkıntı var gibi, Custom ROM'dan GApps paketini silip OpenGApps veya mindgapps yükleyebilirsiniz ama yapması zor ve işe yarayıp yaramayacağı belli değil. Bunun yerine Aurora Store, Fdroid’den uygulamaları indirin.

Custom ROM'un kendisinde bir sıkıntı var gibi, Custom ROM'dan GApps paketini silip OpenGApps veya mindgapps yükleyebilirsiniz ama yapması zor ve işe yarayıp yaramayacağı belli değil. Bunun yerine Aurora Store, Fdroid'den uygulamaları indirin.

Anladım ileride deneyeceğim işe yararsa cevap olarak yazarım, teşekkürler!

Device treesini bulup LineageOS Custom ROM'u derleyebilirsin, uzun ve bir o kadar zahmetli bir işlem. Teknik bilgi ve yazılım bilgisi de gerektiriyor. Hazır yapılmış Custom ROM varsa kur yoksa işiniz zor.

Aradım fakat asla bulamadım. Tablet çok da başarılı olmadığı için birkaç video dışında hiçbir yerde çıkmıyor.

O yorumu görmüştüm. O konudaki vatandaş muhtemelen başka bir tabletin ROM'unu denemek istemiş. Benim tablete yüklediğim ROM tabletin kendi stock ROM'u.