TMW

Deneyimli

1750783785635.webp

Bu telefona 8 GB RAM yetersiz kalir yazilimdan dolayi. Yazilimi cok agir GM'in. Hatta HyperOS'dan bile daha agir. Yeterli degil. 6 GB RAM'li A16 daha rahat hissettirir.

En son kullandıgım GM9 Pro ile simdiki GM proların segmentleri çok düşmüş. O GM9 Pro'daki 4 GB RAM çok rahat yetiyordu ama şimdikiler ne durumdadır bilmiyorum.

9500 TL altına mantıklı bir model bence. G99, AMOLED ekran, NFC, SD kart desteği.
A16 almak istesen 2 bin lira fark var.

A16 da bulunuyor zaten bu özellikler. Amoledleri çok kaliteli değil bu arada. A16 hem yazılımdan, kameradan daha alınabilinecek bir telefon. Eski gmlerdeki saf Android yok şu an.

A16 da bulunuyor zaten bu özellikler. Amoledleri çok kaliteli değil bu arada. A16 hem yazılımdan, kameradan daha alınabilinecek bir telefon. Eski gmlerdeki saf Android yok şu an.
Aradaki 2500 TL farkı veren A16 alsın zaten. 9500 TL altına vergi indirimli olarak alınabilir.

Kendi telefonum indirime girmiş. Geçen sene devlet indirimiyle aldım. 8 GB RAM yeterli oluyor. Yazılım da fena değil. Kamera sinir bozucu. Ama çok kullanmıyorum zaten. Oyun olarak da tatmin ediyor beni. Hızlı şarj, 120hz ekran, 256gb, 1 TB SD depolamadan da memnunum. İçinde kulaklık ve şarj aletiyle de geldi. Alınır. Soru varsa cevaplayabilirim