Detaylar
Kim cevapladı?Adobe ürünlerini lisanssız kullanmak için açık kaynak ve güvenli bir yöntem. FMHY topluluğu tarafından da güvenli olarak işaretli.
Yine de kendi sitesi üzerinden indirmeniz daha iyi olur. Biraz araştırarak bulabilirsiniz.
Yine de kendi sitesi üzerinden indirmeniz daha iyi olur. Biraz araştırarak bulabilirsiniz.
Adobe ürünlerini lisanssız kullanmak için açık kaynak ve güvenli bir yöntem. Fmhy topluluğu tarafından da güvenli olarak işaretli.
Aklıma takılan şu. Ben 2026 olan programları kullanıyorsam. O eski sürüm paketlerini indiriyor olabilir mi? Yani Adobe Photoshop 2026 kullanıyorsam. Genp'i denediğim zaman. 2025 sürümüne ait verileri indiriyor olabilir mi?
EFI Shell
Yetkin
Evet ama yine yakalandıkları için çalışmıyor güncel sürümlerde. Kapanıyorlar ya da korsan mesajı çıkıp kilitleniyor.
Maalesef onun hakkında bir bilgim yok. Yine de dediğiniz şekilde olacağını sanmıyorum.Aklıma takılan şu. Ben 2026 olan programları kullanıyorsam. O eski sürüm paketlerini indiriyor olabilir mi? Yani Adobe Photoshop 2026 kullanıyorsam. Genp'i denediğim zaman. 2025 sürümüne ait verileri indiriyor olabilir mi?
Benim kullandığım ve bildiğim kadarıyla GenP kullanırken programı offline modda kullanabilmeyi sağlamak (hostları bloklaması vs), herhangi bir şekilde downgrade mümkün değildir. 2025 versiyon GenP 2026 versiyon programı patchleyebilir mi bilemem, size önerim güncel program kullanmanız, her geçen gün sistemler güncelleniyor, eski GenP çalışmamaya başlıyor.Aklıma takılan şu. Ben 2026 olan programları kullanıyorsam. O eski sürüm paketlerini indiriyor olabilir mi? Yani Adobe Photoshop 2026 kullanıyorsam. Genp'i denediğim zaman. 2025 sürümüne ait verileri indiriyor olabilir mi?
Trojan Uzmanı
Uzman
Ben kullandım işe yarıyor ama şu an hangi sürümlerde çalıştığını bilmiyoruz çünkü Reddit konuşmalarında engel var.