Liyue Archon quest bitirdim. Halihazırda AR29'um yani az biraz leyline kesip zindana falan girersem AR30 olacağım. AR30 olunca direkt Inazuma'ya gitme diyor sorduğum kişiler. Gittiğim süreye kadar keşif falan yapıp AR35+ olup iyi buildler yapmam Inazuma bosslarda daha az zorlanmamı mı sağlar? Çünkü kime sorsam bossları zor diyor. Hiç 5 yıldızım yok C4 Traveler hariç, yakında gelecek patch ile de bi standart 5 yıldızım olacak ama onlar da zayıf zaten. Sizce ne yapmalıyım Inazuma öncesi önerilerinize açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Gidip yan görevler yapın, kesinlikle keşif yapın yoksa oradaki bosslar, NPC'ler ve Raiden sağdan sola vurur sizi. Karakterlerinizin en uygun buildlerini YouTube'dan bakarak bulabilirsiniz. +35 AR olmadan kesinlikle gitmeyin yoksa dediğim gibi herkes sağdan sola vurur sizi.
O zaman build kasacağım iyi bi' takım yapacağım. World quest falan kasayım, leyline ve zindan döveyim, yadigar kasayım, takımdaki en az level 50 falan olsun halledeyim öyle.Gidip yan görevler yapın, kesinlikle keşif yapın yoksa oradaki bosslar, NPC'ler ve Raiden sağdan sola vurur sizi. Karakterlerinizin en uygun buildlerini YouTube'dan bakarak bulabilirsiniz. +35 AR olmadan kesinlikle gitmeyin yoksa dediğim gibi herkes sağdan sola vurur sizi.
- Makaleler
- 1
Bide bence supportlu (özellikle furina) güzel bir comp yapın.O zaman build kasacağım iyi bi' takım yapacağım. World quest falan kasayım, leyline ve zindan döveyim, yadigar kasayım, takımdaki en az level 50 falan olsun halledeyim öyle.
5 yıldız çıkarırsam...Bide bence supportlu (özellikle furina) güzel bir comp yapın.
- Makaleler
- 1
murim
Uzman
Bolca keşif yapın yan görevleri yapın hızlı gitmenize gerek yok çünkü end Game genshinin çok boştur. 2 yıldır o oyunu oynuyorum ondan rahatlıkla söyleyebilirim. Keyif alın sadece wish atarken dikkatli olun ve özelikle her partiye gidebilen, Free silahlarla uyum sağlayan ve cons istemeyen karakterleri seçin. Örnek furina, neuvillette, nahida, sucrose, bennett, xingqiu, xiangling aklıma gelenler bunlar. Bu heroların çoğu partiye giden Hero'lar.
Gelecek Nahida banner için pity biriktiriyorum Chasca'ya pull atıp. (aslında direkt wish biriktirsem daha iyi Chasca çıkarsa Natlan harici pek işe yaramaz gibime geliyor) Öyle güzel bi' parti oluşturacağım Nahida ve Standart ve iyi iki tane 4 yıldız ile.Bolca keşif yapın yan görevleri yapın hızlı gitmenize gerek yok çünkü end Game genshinin çok boştur. 2 yıldır o oyunu oynuyorum ondan rahatlıkla söyleyebilirim. Keyif alın sadece wish atarken dikkatli olun ve özelikle her partiye gidebilen, Free silahlarla uyum sağlayan ve cons istemeyen karakterleri seçin. Örnek furina, neuvillette, nahida, sucrose, bennett, xingqiu, xiangling aklıma gelenler bunlar. Bu heroların çoğu partiye giden Hero'lar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet