Şu an her gün aktif olarak genshin oynuyor, AR 55 hesabımı AR 60'a kasarak hedefimin RaidenShogun maxlamaya çalışıyorum. Ama düşündüm ki neden miHoYoverse'ün diğer oyunlarını oynamıyorum? Genshin gibi gacha oyunlarına bayılırım. Hem açık ve geniş çaplı bir dünyası var. Şirketin diğer oyunları olan Honkai 3rd ve Star Rail var. İkisi de Honkai Impact olarak geçiyor.
Hangisini oynamalıyım? Karar veremedim. Star Rail daha sonra çıktığı için bazıları honkai 3'ün devamı olarak nitelendiriyor. Hangisini oynamalıyım?

Zenless Zone Zero, özellikle yıl dönümü için yaptıkları daha bonkörce diğer tüm Hoyoverse oyunlarına bakış. Star Rail ve 3rd sıra tabanlı olduğu için açmayabilir bence sizi. ZZZ düşünmezseniz yolunuz Genshin'e çıkıyor bence.

Zenless Zone mu kurmalıyım yani?
Bence deneyebilirsin, ben Genshin'i senin kadar oynamış birisi değilim AR36 falandım yani bıraktığımda. ZZZ başladım iki gün önce ve bence diğer üç oyuna göre hem daha modern hem de daha iyi duruyor. Açık dünyası yok ama ben dövüşürken özellikle baya zevk alıyorum oyundan. Elektro-rave tipi müzikleri de çok hoşuma gitti. Honkai 3rd ve Star Rail de gene gacha temelli ama daha farklı oyunlar yani. Gene de bi' HSR ve Honkai 3rd videoları izleyip onları da tenkit edebilirsin. Benim önerim Zenless Zone Zero olur sana.

ZZZ güzel bir temaya sahip ama oynadıkça diğer oyunlarından farkı kalmıyor. HSR bana kalırsa şu an ayakta olan en iyi Mihoyo oyunu. Genshin oyuncu açısından çok bitik bir oyun, zaman kaybetmeye bile değmez.

Genshin+ gibi bir şey arıyorsan Wuthering Waves'e başla, hiç pişman olmazsın, kendisi an itibariyle en kaliteli, en iyi dövüş mekaniklerine sahip Gacha oyunudur, PGR'ı saymazsak dövüş mekaniği olarak en azından.

Son düzenleme:
Star Rail'ın savaş sistemi turn-based bir kere yani oynanış hoşuna gitmeyebilir. Honkai Impact'te çok eskidi açıkçası bence ya ZZZ ya da Wuthering Waves. ZZZ açık dünya bir oyun değil yani eğer aradığın açık dünyaysa Wuthering Waves en mantıklısı. Ama baştan söyleyeyim WuWa'yı bir kez oynayınca Genshin o kadar yavan kalıyor ki anlatamam. Çağlar boyu savaştaki mağara adamlarına dönüyorsun geri dönünce. Hem açık dünyada keşif için getirdikleri mekanikler olsun hem savaş mekanikleri olsun hem de grafiksel olarak olsun çok önde Genshin'e göre.

Star Rail'ın savaş sistemi turn-based bir kere yani oynanış hoşuna gitmeyebilir. Honkai Impact'te çok eskidi açıkçası bence ya ZZZ ya da Wuthering Waves. ZZZ açık dünya bir oyun değil yani eğer aradığın açık dünyaysa Wuthering Waves en mantıklısı. Ama baştan söyleyeyim WuWa'yı bir kez oynayınca Genshin o kadar yavan kalıyor ki anlatamam. Çağlar boyu savaştaki mağara adamlarına dönüyorsun geri dönünce. Hem açık dünyada keşif için getirdikleri mekanikler olsun hem savaş mekanikleri olsun hem de grafiksel olarak olsun çok önde Genshin'e göre.
1751050303278.webp

Oyun menümde Wuthering Waves diye bir oyun yok. Bilgisayar da Hoyoplay uygulamasındayım

Hoyo'nun oyunu değil Wuthering, baya farklı bir firmanın oyunu.

Tavsiyem Epic Games üzerinden indirmen. Buradan indirebilirsin.
bu arada blgisayarım'ın %80'i dolu daha fazla oyun yer yetmiyor nasıl açabilir? %temp% vb dosyaları temizledim, kullanmadığım ağır ugyulamaları sildim, disk temizlemeden sistem dosyalarını temizle den çöp dosyaları temizledim. Ama en fazla 3-4 GB yer açtı.

bu arada blgisayarım'ın %80'i dolu daha fazla oyun yer yetmiyor nasıl açabilir? %temp% vb dosyaları temizledim, kullanmadığım ağır ugyulamaları sildim, disk temizlemeden sistem dosyalarını temizle den çöp dosyaları temizledim. Ama en fazla 3-4 GB yer açtı.
Demek ki biraz dolu bilgisayarın, oynamadığın oyunlar varsa silmelisin.