Oyunu bir dönem bağımlı gibi oynuyordum sonra kastığım hesabımı sattım. 2. bir hesap açmıştım ama düzgün karakterler gelmediği için oyunu orada bırakmıştım. Bu da yaklaşık olarak 2.8 sürümüne denk geliyor. Türkçe yama gelmeden biraz öncesi. Hala oynayanlar varsa fikirlerini paylaşabilir mi? Sizce oynamaya başlamaya değer mi?
Oyunu bir dönem bağımlı gibi oynuyordum sonra kastığım hesabımı sattım. 2. bir hesap açmıştım ama düzgün karakterler gelmediği için oyunu orada bırakmıştım. Bu da yaklaşık olarak 2.8 sürümüne denk geliyor. Türkçe yama gelmeden biraz öncesi. Hala oynayanlar varsa fikirlerini paylaşabilir mi? Sizce oynamaya başlamaya değer mi?
Yahu ben Xiaomi 14'te oyunu kurarken acı çektim. Hep indirmeyi erteledim durdum. En son bir gün indirdim geçtim. Ama yine de değmez. Oyun hakkında bir iki şey daha yazacak olursam: Hikayesi fena değil ama Genshin gibi türü yine gacha olan Blue Archive hem daha iyidir, hem de irili ufaklı strateji mekanikleriyle eğlendirir. Genshin'in mekanikleri iyi ama görev tasarımları batırıyor işi.
Yahu ben Xiaomi 14'te oyunu kurarken acı çektim. Hep indirmeyi erteledim durdum. En son bir gün indirdim geçtim. Ama yine de değmez. Oyun hakkında bir iki şey daha yazacak olursam: Hikayesi fena değil ama genshin gibi türü yine gacha olan blue archive hem daha iyidir, hem de irili ufaklı strateji mekanikleriyle eğlendirir. Genshin'in mekanikleri iyi ama görev tasarımları batırıyor işi.
Ben sadece anime kızı görmek için indirmeyi düşünüyordum. Mekanik falan çok da umurumda değil yani zaten rosaria karakterine fiziksel hasar çıkıp sürekli onunla oynuyorum oyunu .