seeraddar
Yetkin
TYT matematiği noktaladım. Ama öyle böyle değil; öldürdüm, mahvettim. 7–8 kaynak çözdüm. Artık bildiğim konulardan soru kaçırmayacak noktaya geldim. Ancak geometri hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Geometriye başladım ama denemelerde soru çözecek seviyede değilim. Daha üçgenlerdeyim.
Şu an günlük olarak bir branş denemesi atmaya başlamalı mıyım emin değilim. Branşlara başladım ve TYT geometrideki konuları bitirdim diyelim. Bu süre zarfında 60 tane branş denemesi çözdüğümü düşünelim. Şimdi geometride deneme çözmek önemli. Tek tek o branş denemelerime geri dönüp günde 3 tane branş denemesinin, yani 30 tane geometri sorusunu çözüp analizi yapmalı mıyım? Yoksa branş denemelerine başlamadan önce geometrinin bitmesini mi beklemeliyim?
@Testo Unit @Syntax @SF26 @Atahan
Artık ezber oldu, direkt Şampiyonlar Ligi kadrosunu etiketliyorum.
Şu an günlük olarak bir branş denemesi atmaya başlamalı mıyım emin değilim. Branşlara başladım ve TYT geometrideki konuları bitirdim diyelim. Bu süre zarfında 60 tane branş denemesi çözdüğümü düşünelim. Şimdi geometride deneme çözmek önemli. Tek tek o branş denemelerime geri dönüp günde 3 tane branş denemesinin, yani 30 tane geometri sorusunu çözüp analizi yapmalı mıyım? Yoksa branş denemelerine başlamadan önce geometrinin bitmesini mi beklemeliyim?
@Testo Unit @Syntax @SF26 @Atahan
Artık ezber oldu, direkt Şampiyonlar Ligi kadrosunu etiketliyorum.