İroni ne demek? Anlamı konusunda kafa karışıklığı bulunuyor. Söylenmek istenenin tam tersinin vurgulandığı, söz sanatında kullanılan ifadeler ironi olarak adlandırılır.
Cogu kisi bu debug/test yapilarinda cogunlukla hicbir optimizasyon bulunmadigini unutuyor. Genellikle debug kolaylassin diye LoD ve view distance gibi seyler mevcut olmaz bu yapilarda. FPS iyi bile diyebiliriz yani.
Rockstar'in artik tamamen uzaktan calismayi rafa kaldirmasiyla birlikte bu sizintilarin azalacagini dusunuyorum. Oyun su anlik modlu GTA 5 gibi dursa da, RAGE surumunun RDR2 ile ayni veya daha guncel olacagini unutmayalim. Son urun olarak bambaska bir sey cikmasi icin hala sansi var oyunun. Hikaye olarak artik Rockstar'dan hicbir beklentim olmasa da teknolojik bakimdan hic uzmeyen bir firma oldu, hala RAGE klasmaninda ozel motor yok diyebilirim.
Buna ek olarak her sizintiya inanmayin derim, bazi sizintilar var ve oldukca eski, PS4 developer kit'inde falan calisiyor.
Daha tamamlanmamış bir oyundan bu kadar kolay soğuyor iseniz RDR2 çıkışında paylaşılan oyun içi animasyonlara bakın. Günümüz hali ile alakası yok. Bu oyun aynı şekil olacak. Gördüğünden daha iyisi.
Karakter modeli PNG gibi duruyor. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Ayrıca yapan kişi mobil oyun reklamı gibi yapmış. Oyun içinden sahne gösteriyormuş gibi yapıp trailerde kullanmalık sahneleri ekleyip bir de HUD eklemiş.