Harika görünüyor zaten fragmanından belliydi ne kadar güzel olacağı. Fakat test PC'de FPS 43 olması biraz düşündürdü acaba bizim PC'lerde çalışır mı? Kaç FPS alırız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika görünüyor zaten trailer'indan belliydi ne kadar güzel olacağı. Fakat test PC'de FPS 43 olması biraz düşündürdü acaba bizim PC'lerde çalışır mı? Kaç FPS alırız.
Henüz geliştirme sürecinde bir oyun için gayet normal değil mi? Fazla negatif düşünüyorsunuz. Henüz çıkmadı, erken erişimi bırak beta bile değil. Oyun bitmedi.

Harika görünüyor zaten fragmanından belliydi ne kadar güzel olacağı. Fakat test PC'de FPS 43 olması biraz düşündürdü acaba bizim PC'lerde çalışır mı? Kaç FPS alırız?
Gerçekten GTA 6'dan görüntüler olduğunu düşünelim. Test bilgisayarının özelliklerini bilmiyoruz. Ben insanların sistem özellikleri konusunda fazla karamsar olduğunu düşünüyorum.

Minimum sistem özelliklerinde ekran kartı olarak bir GTX serisi göreceğimizi düşünüyorum. Elbette GTX 1080 Ti da değil. O kartı GTX serisinden kabul edemeyiz. :)

Fakat test PC'de FPS 43 olması biraz düşündürdü
Oyun halen daha geliştirme aşamasında, bu ekran görüntülerinin ne zaman sızdırıldığını bilmiyoruz. Geliştirme bitecek, optimizasyon + cilalamaya geçecekler. O yüzden buradaki FPS değerinin bir önemi yok. Golden Release* bir sürüm değil çünkü.

Golden Release: Apple'ın kullandığı ve yerini Release Candidate'ye bırakan bir terim. Söz konusu yazılımın son kullanıcıya erişmek üzere hazır olduğunu gösteren bir yazılım terimidir.