Gerçekçi mobil araba oyunu önerisi

10-15 dakikalik yukseltmeler icin Gold kullanip durmazsaniz kasmasi oldukca kolay aslinda, tek zorlayan kategori Pro olacaktir hatta. Amator, Pro/Am ve F1 kategorisinin ilk yarislari R$/M$ ile bile alinabilecek arabalarla viz gelir viz gider.
Oyundaki araç damage sistemini az buçuk hatırlıyorum, o sistem yüzünden birçok arabamı kullanamıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 792
Oyundaki araç damage sistemini az buçuk hatırlıyorum, o sistem yüzünden birçok arabamı kullanamıyordum.
Evet hasar sistemi sert carptiginizda cok acimasiz davraniyor ancak tamamen dolu bir bar ile yarisa girip isterseniz etrafi yok etmis olun, yine de diger yarisa kalacak kadar saglik birakiyor arabanizda. Oyle ufak tefek ciziklerde falan cok yemiyor hasardan zaten, cok carpan biriyseniz de 5-10 dakika falan beklemeye razi olursunuz herhalde.

Hocam GTA biraz grafik olarak eski ama gerçekçilik bakımından güzeldir. Telefonuna San Andreas indir oyna.
Araba oyunu konusuna GTA oyunu biraz ters oldu.

Razı olamıyorum Damage sistemini aslında beğeniyordum ancak zordu.

Hocalarım bana yarış, drift tarzı oyunlar değil de sadece arabayı alıp şehirde gezdiğimiz oyunlar hitap ediyor o tarz oyunlar var mı?

Hocalarım bana yarış, drift tarzı oyunlar değil de sadece arabayı alıp şehirde gezdiğimiz oyunlar hitap ediyor o tarz oyunlar var mı?
CarX Street gibi oyunlar vardı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…