Mobil çiftlik oyunu önerisi istiyorum. Aynı anda 2–3 oyunu birden oynamayı denemek isterim. Kaliteli, emek vermeye değer bir şey olsun istiyorum.

Bir de şunu sormak istiyorum: Google Play Oyunlar üzerinden Google hesabımı bağlamak ileride bir sıkıntı yaratır mı? Hani genelde oyunun başında isterler ya, ondan sordum.

Mobil çiftlik oyunu önerisi istiyorum. Aynı anda 2–3 oyunu birden oynamayı denemek isterim. Kaliteli, emek vermeye değer bir şey olsun istiyorum.

Bir de şunu sormak istiyorum: Google Play oyunlar üzerinden Google hesabımı bağlamak ileride bir sıkıntı yaratır mı? Hani genelde oyunun başında isterler ya, ondan sordum.

Stardew Valley. Zaten arkadaşlar yazmış, oyunla alakalı herhangi bir desteğe ihtiyaç duyarsanız buralardayım.

Bir de şunu sormak istiyorum: Google Play oyunlar üzerinden Google hesabımı bağlamak ileride bir sıkıntı yaratır mı? Hani genelde oyunun başında isterler ya, ondan sordum.

Stardew Valley’yi her iki ayda bir tekrar oynamayı denerim ama beceremeyip sıkılırım… Keşke öğretecek bir tanıdık olsa da bitirebileceğim bir oyun.