Uninstall Tool da güzel bir araçtır. UWP uygulamaları, kaldırıcısı olmayan programları (Microsoft Edge) bile zorla kaldırabiliyor.

Revo da aynısını yapıyor. Şimdilik işimi görüyor da sıkıntı çıkarırsa onu da deneyimlemek isterim, bilgi için teşekkürler.

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar
Merhabalar arkadaşlar. Kaliteli, gerçekten kullanışlı bilgisayardaki gereksiz dosya, oyun, program ya da sürücü vesaire çöp olmuş gereksiz dosyaları temizleyen uygulama program var mı bildiğiniz?

%temp%
CMD'ye yapıştırın. Çıkanları silin. O uygulamalar güvenli değil.

BleachBit en basiti ve temizi bence de silmeden önce ön izle diyerek neleri sileceğine ve kaç mb/gb sileceğini de görebilirsin gayet basit anlaışılır arayüzü var.

Wise Disk Cleaner en güzeli ve ücretsiz, gereksiz uygulamalar yüklemiyor temiz bir uygulama ama yinede araştırın.

Çoğu durum için Windows bilgisayarınızla birlikte gelen cleanmgr'i kullanabilirsiniz.
Linux için Türk yapımcının yapmış olduğu stacer programını önerebilirim.

Wintoys ve + olarak Easy Context menu indirerek sağ tık menüsüne Geçici Dosyaları Sil butonu ekleyebilirsin.

Eki Görüntüle 65962Eki Görüntüle 65963

Windows :D. Disk temizleme, akıllı disk yöneti mi? Ve belirli klasörlerin temizliğini yaparsanız programla aynı şeyleri yapmış olursunuz.

Ayrıca bir programı komple kaldırmak istiyorsanız Revo Uninstaller öneririm.

Uninstall Tool da güzel bir araçtır. UWP uygulamaları, kaldırıcısı olmayan programları (microsoft edge) bile zorla kaldırabiliyor.

En iyisi Wise Program Uninstaller'dır.

Revo da aynısını yapıyor. Şimdilik işimi görüyor da sıkıntı çıkarırsa onu da deneyimlemek isterim, bilgi için teşekkürler.

Bir ara System Ninja kullanıyordum.

Ben normalde Windows Disk Temizleme kullanıyorum ve öneriyorum ama haricen önereceksem;
  • Microsoft PC Manager
  • BleachBit
  • PureRa
  • Wise Disk Cleaner
  • WinToys