Bence hiç böyle şeylere gerek yok hocam bu tiplerden ne çıkacağı belli olmaz. Bazen uzaklaşmak en doğrusu en azından arkanızdan ağlayan bırakmazsınız. Zaten genelde normal bir konuşma yapamazsınız böyle tiplerle, önlerinde kocaman bir duvar olur.
Valla hocam tekrar yanima gelecek olursa bu sefer boyle konusmam ama.
Şu fotoğrafı görünce ekrana yumruk atasım geliyor...
Karsima geldi hocam, inanin yuzyuze de atasiniz geliyor :)

Biraz daha dusununce bende gereksiz ego oldugu kanaatine vardim.

3 Mart, güncelleme: Olayın üzerinden 2 haftadan fazla zaman geçti. Bugün akşam dershaneye giderken köşede ilgili arkadaş ve erkek arkadaşı vardı. Uzaktan gördüm, yanlarından geçerken yüzlerine bakmadan yoluma devam ettim. Arkamdan bir ses geldi, bi' konuşalım dedi. Konuşacağın şeyi tahmin ediyorum dedim, gel az öteye gidelim dedi. Gittik. Geçen gün benim kız arkadaşıma bir soru soracakmışsın, buyur gel bana sor dedi. Dedim böyle böyle bir olay oldu, o muydu değil miydi onu soracaktım dedim. Sigarasından bir fırt çekti, üfledi, derin bir nefes aldı, bir daha dedi böyle bir şey olmasın dedi ben hoşlanmam böyle şeylerden dedi. Bende sakin bir dille gerileceği bir şeyin olmadığını, zaten erkek arkadaşının olduğunu bilmediğimi, öğrendiğimde de sorun yarattığımı düşündüğümü söyledim. Bir daha olmasın dedi, olursa böyle sakin konuşmam haberin olsun dedi. Benden yaşça küçüksün, düzgün dur dedi. Yasca dediği 2 yaş bu arada. Bende sıkıntı yok dedim, sonra döndü ve sevgilisinin yanına gitti. Komik. İnsanlar mafyacılık oynamayı çok seviyor.

Öyle kadınlardan olabildiğince uzak durmalısın. Genelleme değil belki ama, böyle egolu kadınlara pek güven olmuyor. Çünkü sen bir şey yapmasan bile "Beni rahatsız etti." deyip şikayetçi bile olabiliyorlar.

Soruyu direkt konu başlığında sordum. Olay değil de, yaşadığım bir durumu anlatayım.

Bir süredir moto kuryelik yapıyordum, küçük bir ilçede yaşıyorum o yüzden paket verdiğim insanları hemen hemen her gün görüyor olabilirim. Sabahları dershaneye gidiyorum. Her gün dershaneye gelen bir kız arkadaş var, bende her sabah gittiğim için sima olarak biliyorum ama o kadar. Dün bi' eve paket götürdüm, kapıyı bu kız arkadaş ve kardeşi açtı. Kız arkadaş kapıda gözükmüyordu, doğrusu alt sınıf insan muamelesi yaptılar :D
Sonra birisi, bu kız arkadaş, kapının kenarından kapıya doğru köpek uzattı elinde. Köpek bana bakıyor, ben ona bakıyorum, sonra güldüm bende. Komik geldi doğrusu. Sonra bugün dershanede yine gördüm aynı kızı, merak ettim acaba o muydu diye. Gerçekten kötü bir niyet gütmeksizin sorayım dedim. Pardon, bi'şi sorabilir miyim dedim. Hayır dedi. Direkt. Yüzüme bakmadan. Bi' garip hissettim doğrusu ilk, komik de geldi şimdi gülecektim de gülmedim ama. Sonra arkadaştan öğrendim, sevgilisi var mış, ne kadar süredir bilmiyorum. Beraber profil fotoğraflarına resim falan koymuşlar. İlk başta gereksiz ego zannetmiştim, sonradan da sadık herhalde sevgilisine dedim takdir ettim. Ama soracağım soruyu bilmeden de reddetmesi doğrusu garibime gitti. Ha öyle özel bi' anda da sormadım, merdivenden inerken arkamda gördüm sordum. Sonradan dedim ki, altı üstü bi' soru, soruyu bile bilmeden reddetmesi ego değil mi? Durum garip geldi açıkçası, sonra dedim ki bir de insanlara fikrini sorayım. Sizce gereksiz ego mu, yoksa partnerine sadık mı bu arkadaş? Herkese iyi günler 😁
Gereksiz ego. Hocam daha zor sorular.